Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Balanta 24-30 Martie 2018


Horoscop urania Balanta libertatea

Pasul Fortunei Balanta. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 24-30 Martie 2018. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Balanta pentru satapama 24-30 Martie 2018. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Balanta. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In prima parte a zilei de 24 martie, ganduri si planuri pentru ziua in curs sau pe termen scurt.

Intre 24 martie, dupa ora 10:53′, si 26 martie, provocari profesionale nevoia de a se mentine la un nivel competitiv in activitatea depusa sau de a face fata provocarilor si incercarilor de destabilizare. Unele persoane se pot trezi abandonate de unul sau mai multi parteneri de proiect ori de premiza de viata, ceea ce il va face pe cate un nativ sa se reorienteze „din mers”. Alteori, numai ostilitatea acelora va fi suficienta pentru a pune cate o Balanta in situatia de a-si reevalua fortele sau strategia. Mercur va intra in miscare aparent retrograda pana pe 16 aprilie. Plasat in tranzit prin casa a VII-a, Mercur va sugera, deseori, nativilor, ipoteza razgandirii. Nu toate solutiile la care vor ajunge nativii, luate pe acest fond astral, vor fi cele indicate,ele vor purta in motivatia lor un fond iritat, dornic de revansa. Este bine ca cele mai importante hotarari cu privire la o relatie (de casatorie, de afaceri, de dusmanie, de implicare litigioasa) sa fie luate dupa prima jumatate a lunii mai, cand Mercur va parasi semnul Berbecului, in care se afla in prezent.

Intre 26 martie, dupa ora 13:45′, si 28 martie, oportunitatea de a se intalni cu o persoana importanta (sef, conducator, persoana cu rang sau cu „haina militara”).

Intre 28 martie, dupa ora 16:31′, si 30 martie, Balantele vor nutri dorinta fireasca de a-si pune ordine in ganduri si intentii pentru a sti pe ce se poate baza in viitor si pe ce teme de viata trebuie sa se concentreze.

Din 30 martie, dupa ora 19:52′, Luna se va afla in tranzit prin semnul lor zodiacal natal si le va spori farmecul dand stralucire calitatilor lor. In cazul multor persoane nascute in Balanta se vor mentine ostilitatile familiale si imposibilitatea de a se gasi o cale de impacare.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Balanta:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...