Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Balanta 24-30 iunie 2017


Horoscop urania Balanta libertatea

Pasul Fortunei Balanta. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 24-30 iunie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Balanta pentru satapama 24-30 iunie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Balanta. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 24 si 25 iunie, va fi randul vietii sociale si profesionale sa suporte influxurile celor patru planete regrupate in casa a X-a si a fazei de Luna Noua in Rac din dimineata zilei de 24 iunie. Ar putea fi vorba de incapacitatea de a accede intr-o functie, de intarzieri cu privire la aprobarea sau semnarea documentelor de numire intr-o demnitate. Alteori, va fi vorba de lupta pentru mentinerea intr-o functie sau de apararea onoarei si imaginii. Nota generala a contextului este una rezervata, restrictiva, limitativa, dura, greu de modelat. Sa amintim si piedicile sau conditionarile care vin dinspre familie si care greveaza libertatea de miscare a nativului.

Intre 26 iunie si inceputul zilei de 28 iunie, posibila intalnire cu un personaj special prin valoarea personala, prin rangul sau statutul sau moral, care poate fi de bun augur pentru o Balanta prin protectia pe care acela i-o poate oferi nativului sau sau in avantajul acestuia prin importanta indrumarii si a reperului moral sau profesional pe care acesta i-l ofera.

Intre 28 iunie, dupa ora 03:42′, si dimineata zilei de 30 iunie, perioada a restrangerii activitatii; Balantele isi vor propune, pe fondul oboselii sau, poate, pe fondul unei stari organice proaste, sa se odihneasca mai mult, sa nu faca eforturi ca in alte dati, sa amane activitatile solicitante, etc.; mentalul, insa, va fi echilibrat.

Pe 30 iunie, dupa ora 10:02′, Luna va incepe sa le tranziteze semnul zodiacal natal si sa le dea, astfel, o dispozitie mai buna, mai impacata, mai concesiva sau mai inteleapta in fata dificultatilor pe care le traverseaza, fara ca asta sa insemne resemnare sau cedare. Schimbul de idei si informatii precum si deplasarile raman sub controlul celor doi malefici, cu importanta si cu rol diferit: Saturn si Luna Neagra, ceea ce indeamna la masura si atentie sporita in toate imprejurarile.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Balanta:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...