Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Balanta 24-30 Ianuarie 2015


Horoscop urania Balanta libertatea

Pasul Fortunei Balanta. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 24-30 Ianuarie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Balanta pentru satapama 24 – 30 ianurie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Balanta. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 24 ianuarie dupa-amiaza si prima parte a zilei de 26 ianuarie se incing spiritele.

Ca este vorba de conflictele in caminul conjugal, ca este vorba de parteneri de orice natura (colaborare, afaceri), ca este vorba de procese sau pricini ce nu se pot reglementa prin propriile puteri si argumente, se poate inregistra, pe o paleta larga de ipostaze, un rastimp care sa va solicite din plin si sa nu va puna in cea mai buna lumina: critici, acuzatii, dispute.

Latura procesuala se poate manifesta prin turnuri ale situatiei, prin neprevazut, prin stranietate, prin violenta sau forta de impact a noutatilor care contureaza o noua realitate, complicand-o pe cea initiala. Uneori, in acest vartej intra si unii membri din familie.

Pe 29 si 30 ianuarie, vestile din strainatate, relatiile cu fratii si surorile sau cu vecinii starnesc nervi, replici, certuri, explicatii si “angajamente” cu aer de amenintare – “iti arat eu!”…Casa sanatatii este solicitata din plin, iar latura psihica, precum si componenta neuro-vegetativa joaca un rol fundamental. De multe ori, nici nu este vorba de o afectiune propriu-zisa, ci doar de o impresie sau de o neliniste atat de puternic instalate incat lasa impresia chiar si specialistilor ca ceva in fiziologia respectivului organism s-a deteriorat.

Nici ipostaza muncii si a relatiei cu locul de munca nu este mai calma. Agitatia, spaima permanenta ca vor avea loc evenimente care sa ameninte echilibrul profesional sau material al nativului este de natura sa-i faca sa nu se achite corect si eficient de sarcinile de serviciu. Daca va veti certa pe 30 ianuarie, pe la pranz, cu prietenii, colaboratorii sau cu cei apropiati sufleteste, va fi din vina dvs.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Balanta:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...