Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Balanta 24-30 Decembrie 2016


Horoscop urania Balanta libertatea

Pasul Fortunei Balanta. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 24-30 Decembrie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Balanta pentru satapama 24-30 Decembrie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Balanta. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 24 si 26 decembrie dimineata, pot continua micile probleme cu banii aspect care poate, fireste, sa nu functioneze pentru toata lumea dar, atentia la portmoneu, la restul care trebuie primit sau chiar la obiectele din geanta care pot disparea, ramane valabila.

Intre 26 decembrie (dupa ora 05:20′) si 28 decembrie (pana la ora 17:12′), prilej de a calatori, de a stabili contacte cu persoane aflate departe de casa), mai ales cu fratii, oportunitati de a face o corespondenta intensa cu institutii si oficialitati ori de a face un progres real in vederea rezolvarii unor chestiuni legate de certificate si diplome.

Felul de a vorbi, maniera de a pune o problema in discutie va fi in avantajul nativilor care pot fi convingatori, cerebrali in interventiile lor lasand impresia, de loc falsa, ca sunt bine informati sau pregatiti in chestiunea abordata.

Din dupa-amiaza zilei de 28 decembrie si pana la sfarsitul zilei de 30 decembrie, casa, neamurile si problemele curente din gospodarie devin presante. Situatia se arata greoaie din cauza unor neconcordante care nu le vor permite sa ajunga la un numitor comun cu membrii de familie care vor avea alte interese, alte prioritati sau alte obligatii, drept pentru care majoritatea treburilor va cadea in sarcina lor.

Nota generala a acestei perioade nu este atat de suparatoare cum pare la prima impresie pentru ca, vor fi destule momente de bucurie, de relaxare sau chiar de petrecere in toata regula. O alta tendinta generala, valabila pentru acesti nativi, este ca vor lasa pentru mai tarziu sarcinile de serviciu.

Din punctul de vedere al sanatatii se poate vorbi de o detasare fata de suferintele trupesti: Balantele vor suporta cu mai mult curaj durerile sau consecintele organice ale unei afectiuni, vor fi mai optimisti ori chiar se vor simti mai bine, ceea ce le va elibera spiritul de o povara.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Balanta:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...