Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Balanta 24-02 Martie 2018


Horoscop urania Balanta libertatea

Pasul Fortunei Balanta. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 24-02 Martie 2018. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Balanta pentru satapama 24-02 Martie 2018. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Balanta. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 24 si 25 februarie, dimineata, consum de energie, agitatie starnita de nevoia nativilor de a-si limpezi niste idei, de a stabili clar o formula de viata ce impune sa transformari de stil si metoda de lucru ori care ridica premiza unor orizonturi noi de cunoastere si competenta, de unde si nevoia ca nativii sa progreseze prin acumulare de cunostinte, de experienta, de rafinare a posibilitatilor de exprimare si valorificare a personalitatii lor. Uneori, toate acestea vor fi conditionate de o schimbare de peisaj: o plecare in alt oras sau in alta tara, In acest context, Balantele pot face prospectiuni pentru a sti la ce „sa se astepte”.

Intre 25 februarie, dupa ora 05:06′, si dimineata zilei de 27 februarie, efort de a-si consolida statutul profesional prin gesturi care sa le confirme valoarea sau autoritatea.

Intre 25 februarie, dupa ora 05:06′, si dimineata zilei de 27 februarie, efort de a-si consolida statutul profesional prin gesturi care sa le confirme valoarea sau autoritatea.

Intre 1 martie, dupa ora 07:58′, si 2 martie, cel mai vizat sector existential va fi cel al sanatatii „de fiecare zi” si al bolilor curente unde se observa o dominanta psihologica puternica. Desi Luna Plina in Fecioara din 2 martie va actiona pe axa celor doua case ale sanatatii, totusi, impactul ei asupra Balantelor nu va fi unul drastic dimpotriva, se pot intui o serie de modificari in evolutia unei boli, sau pe directia unei refaceri organice si recuperari trupesti la care starea psihica va juca un rol important, ea aducand suportul sufletesc si spiritual necesar pentru a depasi momentele critice prin curaj, speranta, incredere, credinta religioasa.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Balanta:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...