Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Balanta 23-29 Noiembrie 2019


Horoscop urania Balanta libertatea

Pasul Fortunei Balanta. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 23-29 Noiembrie 2019. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Balanta pentru satapama 23-29 Noiembrie 2019. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Balanta. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Între 23 și 24 noiembrie dimineața, răstimp destins, plăcut, favorabil calmării spiritelor și liniștirii sufletului; Balanțele se vor ține departe de provocări, enervări și stres ca să nu-și strice cheful de viață.

Între 24 noiembrie, după ora 8:00, și dimineața zilei de 26 noiembrie, momente de cumpănă pe fondul analizei raportului venituri/cheltuieli ori din cauza veștilor destabilizatoare privind viitorul lor regim salarial. E nevoie de atenție sporită și de vigilență pentru a dejuca încercările unora de a-i păcăli, de a se folosi de ei și, mai ales, de banii lor.

Între 26 noiembrie, după ora 10:11, și 28 noiembrie la prânz, moment favorabil intervențiilor făcute de către un nativ la instituțiile și organismele abilitate pentru a restabili ordinea, a repara o greșeală, a elibera acte, certificate, adeverințe, chestiuni administrative rezolvate repede și bine, ca urmare a influenței pozitive exercitate de Luna Nouă în Săgetător. Context astral prielnic celor care vor fi supuși la probe de verificare a cunoștințelor sau abilităților (mai ales cunoașterea unei limbi străine). Unele Balanțe pot să aibă succes în susținerea unui interes, a unui proiect sau a unui punct de vedere în ședințe, întruniri și dezbateri.

Între 28 noiembrie, după ora 14:33, și 29 noiembrie, activități în casă și gospodărie care mănâncă timp, impun răbdare și afectează modul curent de viață prin limitări și restricții, dacă este vorba de reparații, instalații, renovări.

Din 26 noiembrie, când planeta Venus va începe să tranziteze acest sector, și până pe 20 decembrie, ameliorări pe ideea revenirii treptate la un stil de viață normal. Relațiile cu părinții nu vor fi mai bune, ci doar lipsite de stres, fără controverse și riposte brutale, pentru că, în realitate, aceia nu au renunțat la pretențiile, interesele sau punctele lor de vedere în contradicție cu ale celor născuți în Balanță.

Sursa: Ziarul Libertatea
Mai multe despre zodia Balanta:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...