Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Balanta 23-29 Iulie 2016


Horoscop urania Balanta libertatea

Pasul Fortunei Balanta. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 23-29 Iulie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Balanta pentru satapama 23-29 Iulie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Balanta. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 23 si 24 iulie (pana la ora 15:33′), starea de sanatate a acestor nativi este oscilanta, fara a se putea vorbi de o stare acuta de boala. Totusi, ceva le nemultumeste pe Balante care se vaita tot timpul ca nu le prieste mancarea, ca medicatia pe care o iau nu-si face efectul, ca poate ar fi o vorba de o alta boala decat cea diagnosticata. Cu siguranta, este vorba de o componenta psihica in aceasta agitatie organica care ii impiedica sa se “impace” cu sine. Balantele au motive de indoiala cu privire la siguranta locului lor de munca sau de ingrijorare privind o chestiune baneasca care se contureaza in legatura cu el. Unii, mai revoltati sau structural mai dinamici, se pot implica in actiuni colective revendicative.

Intre 24 iulie (dupa-amiaza) si 26 iulie (pana la ora 18:38′), nativii pot avea surpriza unor oferte sau initiative generate de partenerii lor mai vechi de afaceri ori de cunostintele de curand intrate in anturajul lor ii implica si pe ei. Evolutie neprevazuta a unor conflicte si procese.

Intre 26 iulie (seara) si 28 iulie (pana la ora 21:17′), premizele unor castiguri materiale sunt false, se bazeaza pe o inselatorie, functioneaza pe baza unei minciuni sau a unui viciu de forma si/sau continut de care nativii trebuie sa tina cont sau in virtutea carora, pentru a se proteja, trebuie sa faca verificari serioase si sa nu se angajeze “orbeste”, doar pentru li se “flutura” iluzia unui profit.

Intre seara zilei de 28 si 29 iulie, Balantele vor avea tendinta sa intre, in repetate randuri, in conflict cu sine, cu altii, cu lumea, cu epoca. Limitele care li se impun, in numele unui argument, vor fi respinse violent sau vor fi dublate de exasperare pentru ca le blocheaza posibilitatea de a evolua sau, macar, de a trai armonios.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Balanta:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...