Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Balanta 23 – 29 Ianuarie 2016


Horoscop urania Balanta libertatea

Pasul Fortunei Balanta. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 23 – 29 Ianuarie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Balanta pentru satapama 23 – 29 Ianuarie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Balanta. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

O strangere de inima pot resimti cei care s-au nascut in zodia Balantei in preajma zilei de 23 ianuarie. Motivele care provoaca aceasta stare de neliniste si neimpacare cu sine, dar si cu ceilalti, provine de la felul in care decurg lucrurile in privinta functiei, rangului sau autoritatii pe care ei trebuie sa le exercite, ori pe directia stabilirii unor acorduri si intelegeri care degenereaza in opusul lor, indreptandu-se, in mod constant, spre dezacorduri, iesiri temperamentele – de o parte si de alta! sau spre “situatii fara iesire”.

Multe dintre aspectele legate de munca, imagine, demnitate, etc., sunt vulnerabilizate de amalgamul de conflicte, cuvinte si atitudini, pe care au tendinta sa le ia in nume personal, ca un atac concertat impotriva lor.

Intre 24 si 25 ianuarie, faza de Luna Plina in Leu se va aseza pe casa relatiilor afective, a relatiilor cu copiii, a creativitatii sau a relatiilor cu persoane apropiate lor prin idei si principii de viata comune. Cei tineri vor face experienta celebrului “coup de foudre”. Altii se vor lasa sedusi de tentatiile aventurilor de tot felul, a unui mod extravagant de a trai si simti ori al curiozitatii de ordin sexual. Cei maturi sau neinteresati, in actuala etapa de viata, de “prostiile tineretii” vor asista cum relatiile lor sociale se vor spulbera. Poate ca, prietenii Balantelor, trecand prin momente grele, ii vor abandona, orientandu-se spre relatii mai avantajoase.

Intre 26 si 28 ianuarie, nativii se pot dedica problemelor de sanatate: analize, expertize medicale, tratamente, terapii. Motivul acestor preocupari este provocat de indoiala bolnavilor ca nu urmeaza cel mai indicat tratament sau de nemultumirea pacientilor ca nu li s-a pus diagnosticul corect. De aici si dorinta lor de a verifica rezultatele unor analize.

Pe 29 ianuarie, Luna ii va face sensibili, irascibili, nehotarati, instabili in decizii sau dorinte, banuitori si suparaciosi.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Balanta:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...