Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Balanta 23-29 Decembrie 2017


Horoscop urania Balanta libertatea

Pasul Fortunei Balanta. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 23-29 Decembrie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Balanta pentru satapama 23-29 Decembrie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Balanta. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In prima parte a zilei de 23 decembrie, dorinta de nou, de provocare, de inedit in planul distractiei; Balantele vor fi in cautare de mici (nu mari!) aventuri care sa nu-i angajeze pentru viitor si sa nu-i solicite afectiv prea mult.

Intre 23 decembrie, dupa ora 16:42′, si noaptea de 26 decembrie, efort de a se calma, de a se linisti prin indiferenta fata de sursele de enervare. Pentru a-si conserva energia, nativii nu se vor angaja in activitati casnice care cer efort fizic mare. Recuperare prin somn, tihna, tratamente corporale. Intr-un alt plan, insa, nu sunt excluse evenimentele sau situatiile complicate, incurcate ori care vor avea darul de a-i pune pe ganduri (asta daca nu vor reactiona pe loc!) cu privire la regimul muncii si al salarizarii care se contureaza in viitor. Unele sperante sau calcule optimiste pot fi risipite de informatiile oficiale care indica o alta stare de lucruri. Destule persoane nascute in zodia Balantei, considerandu-se lezate de aceste masuri sau de felul in care ele sunt aplicate ori de erorile comise in interpretarea unor acte normative, vor face demersuri pentru a remedia sau reface statutul financiar anterior prin cereri, memorii, intampinari, refuz de a semna noi contacte.

In dimineata zilei de 25 decembrie, Venus va intra in Capricorn dar nu le va oferi prea mult ajutor astral celor care se confrunta cu povara unei familii sau gospodarii grevate de neajunsuri si probleme.

Intre 26 decembrie, dupa ora 02:27′, si dimineata zilei de 28 decembrie, mici dispute parteneriale, afisate mai mult la nivelul comportamentului de moment si al unor atitudini, cam bruste si deranjante, este adevarat!, dar trecatoare.

Intre 28 decembrie, dupa ora 08:24′, si 29 decembrie, va fi vorba, din nou, despre bani si cheltuieli; calculele de ultima ora vor scoate la iveala o pierdere rezultata din estimarile personale anterioare gresite ori din naivitatea celor care s-au lasat “trasi pe sfoara”.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Balanta:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...