Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Balanta 23-29 Aprilie 2016


Horoscop urania Balanta libertatea

Pasul Fortunei Balanta. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 23-29 Aprilie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Balanta pentru satapama 23-29 Aprilie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Balanta. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 23 si 24 aprilie (dupa ora 15), Balantele se vor ocupa de bani si de felul cum trebuie sa-i administreze si sa-i protejeze.

Dupa 29 aprilie, seara, cand Mercur va intra in miscare aparent retrograda, nativii vor constata ca nu toate ideile si solutiile de pana acum se dovedesc utile, intelepte sau infailibile de unde si nevoia de a actiona repede dar cu alte mijloace, in vederea securizarii banilor si bunurilor. Totusi, situatia pe care o va genera tranzitul acestei planeta, pe axa banilor din munca sau a beneficiilor primite in varii contexte, va ramane complicata si va fi amenintata pana spre 21 mai 2016.

Intre 24 aprilie dupa-amiaza si 26 aprilie, predominante vor fi conversatiile sau audierile cu privire la statutul muncii. Unele aspecte nestiute, sau stiute dar nefacute publice, risca, prin aducerea lor la lumina zilei, sa strice o relatie de munca. Alteori, se vor purta dialoguri discrete in vederea punerii la punct a unor informatii si planuri de actiune.

Tranzitele din 26 si 27 aprilie indica un risc in plan personal, provocat de un partener de viata, de afaceri, de contract, care il poate pune in pericol sau intr-o lumina proasta, prin atacul direct asupra lui sau, indirect, ca reflex al faptelor aceluia. Sunt posibile, de asemenea, si surprizele, evenimentele care le iau pe Balante “pe sus” si le pun in fata unor situatii de viata urgente sau ale unor trairi emotionale puternice care, necontrolate, le pot impinge la reactii si initiative insolite, insuficient cantarite.

Intre 27 si 29 aprilie, pana la ora 11 dimineata, aspectele de viata personala, familiala, conjugala sau public-parteneriala se amesteca, in proportii diferite, in functie de situatiile particulare ale fiecarui Scorpion.

In restul zilei de 29 aprilie, tendinte evazioniste menite sa-i rupa, pentru moment, de griji si preocupari.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Balanta:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...