Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Balanta 22-28 Octombrie 2016


Horoscop urania Balanta libertatea

Pasul Fortunei Balanta. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 22-28 Octombrie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Balanta pentru satapama 22-28 Octombrie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Balanta. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 22 octombrie, Balantele vor face efortul sa se alinieze exigentelor profesionale impuse de functia si responsabilitatile pe care le au.

Pe 23, 24 si 25 octombrie (pana la ora 06:17′), daca se vor intalni cu prietenii, nativii or sa se “dea mari”, autoritari sau importanti, asa…ca sa faca impresie! Dar, in acest rastimp, se va modifica registrul casei banilor obtinuti din munca proprie.

Cele doua planete care se vor instala in casa a II-a, pe 23 octombrie (Soarele) si 24 octombrie (Mercur), se vor imbiba de influxurile Lunii Negre din vecinatate, alcatuind, pana pe 21 noiembrie a.c., o secventa astrala nefericita. Nu toata lumea, fireste, se va lovi de ea dar, premizele generale privesc casa muncii unde, si asa, se afla intr-o distributie subreda, mai multe pozitii planetare care indica lezare, suferinta, risc, necaz si eroare. Teoretic, cei care vor avea, in rastimpul amintit, probleme la locul de munca, cu sau fara conflicte deschise, este bine sa renunte la varianta “daca nu, imi dau demisia si, gata!” pentru ca va fi cea mai proasta idee. Nu intrati in dispute inutile, nu exagerati cu pretentiile, lasati orgoliul de-o parte (orgoliul, nu demnitatea!), fiti corecti si eficienti, nu recurgeti la tertipuri, nu faceti din vanitatile de moment o chestiune de destin.

Intre 25 octombrie (dimineata) si 27 octombrie (pana la ora 16:57′), Balantele vor oscila inaintea tuturor deciziilor, chiar si a celor neinsemnate, din viata cotidiana, fiind influentati de informatii contradictorii, de tentatii diferite dar si de incapacitatea de a fi fermi intr-o intentie.

Intre 27 octombrie (dupa-amiaza) si 28 octombrie, timide intentii de stapanire de sine, pe fondul presiunilor ce vin dinspre rudele apropiate sau al problemelor majore cu care acestea se confrunta si care va implica direct. Blocaj in cazul unor procese de partaj (voluntar, prin divort sau iesire din indiviziune): nimeni nu cedeaza.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Balanta:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...