Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Balanta 22-28 Noiembrie 2014


Horoscop urania Balanta libertatea

Pasul Fortunei Balanta. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 22-28 Noiembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Balanta pentru satapama 22 Noiembrie – 28 Noiembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Balanta. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Saptamana viitoare se contureaza dinamica, pozitiva si provocatoare pentru nativii apartinand acestei zodii prin impactul pe care il vor avea planete din Sagetator asupra casei a III-a a cerului lor astral.

Pot face scurte calatorii, pot invata repede si bine, pot face progrese scolare, pot sustine examene si verificari cu multa siguranta de sine (este adevarat ca mai au si noroc!), pot fi convingatori intr-o argumentatie si, in general, vor arata latura lor simpatica, placuta.

Scapa de tranzitul lui Mercur prin Scorpion in casa banilor, ceea ce este un dublu aspect pozitiv: mai intai, ca nu se mai tin scai de ei o serie de pericole – sa piarda bani, sa-si uite portofelul, sa fie furati – si in al doilea rand le mai tempereaza unor tentatia de a recurge la “artificii” financiare, ceea ce reprezenta un alt tip de pericol potential.

In zilele de 27 si 28, cei care desfasoara activitati cu o componenta creativa, inovativa sunt avantajati, pentru ca vor fi in mare forma mentala. In schimb, unii isi vor cam surprinde perechea prin afirmatii si comportament mai putin ortodoxe.

Nu toate vor fi intelese ca atare sau vor fi gustate. Luna Neagra va intra in casa a XII-a. Pentru moment ea nu creeaza efecte vizibile; dar, de-a lungul timpului, pana la vara, aceasta va scoate la iveala o chestiune de sanatate, va acutiza o suferinta sau o va complica si va arunca raze ostile unei bune functionari sufletesti, amarand si impovarand deseori mintea cu ganduri inutile sau toxice.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Balanta:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...