Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Balanta 22-28 Iuie 2017


Horoscop urania Balanta libertatea

Pasul Fortunei Balanta. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 22-28 Iuie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Balanta pentru satapama 22-28 Iuie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Balanta. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 22 si 23 iulie dimineata, nativii vor fi nevoiti sa se inarmeze cu rabdare, cu tarie de caracter si sa dea dovada de rezistenta nervoasa pentru a controla situatiile ostile lor generate de critici, grupuri de opozanti, rivali puternici.

Intre 23 iulie, dupa ora 11:34′, si 25 iulie, la pranz, nativii isi pot lua revansa fata de prietenii care nu au avut incredere in ei ori i-au subestimat. Moment al succesului si al victoriei morale fata de cunoscutii lor. Balantele pot fi capata statutul de lideri in cadrul grupului lor de prieteni. Etapa interesanta si pentru sansa de a cunoaste un personaj important care il poate ajuta pe un nativ, sprijinindu-l moral sau social, intre-o chestiune esentiala.

Pe 23 iulie, la ora 12:45′, se va produce faza de Luna Noua in Leu, semn zodiacal in care se afla si Sensul vietii (Nodul Nord al Lunii), ceea ce poate da acestei intalniri semnificatia unei adevarate “intalnirii de destin”.

Intre 25 iulie, ora 13:33′, si 27 iulie dupa-amiaza, nativii vor avea posibilitatea sa-si ia gandurile la “puricat” si sa verifice, sa analizeze, sa cantareasca existenta lor cotidiana din ultima vreme sau conduita celor cu care isi impart viata si activitatea pentru a observa unde au gresit si ce trebuie corectat ori la ce sa ia aminte; etapa a analizei lucide, favorizata de intrarea planetei Mercur, in ziua de 26 iulie, in casa a XII-a a cerului lor astral, prilej cu care trairile lor interioare va deveni nu doar mai ordonate ci si mai intense.

Intre 27 iulie, ora 18:37′, si 28 iulie, Luna va exercita o influenta pozitiva asupra nativilor acestei zodii, dandu-le farmec fizic, blandete in vorba si sarm personal. Din perspectiva relatiei armonice pe care o vor stabili cei doi Benefici (Venus si Jupiter), este de anticipat o forma mentala excelenta care le va oferi sustinerea necesara in activitatile de invatare, cunoastere, evolutie sau exprimare in plan profesional.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Balanta:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...