Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Balanta 22 – 28 August 2015


Horoscop urania Balanta libertatea

Pasul Fortunei Balanta. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 22 – 28 August. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Balanta pentru satapama 22 – 28 August. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Balanta. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 23 august Soarele va parasi casa a X-a a cerului astral al Scorpionilor. Totusi, acolo raman active Venus si Marte care il obliga pe orice nativ sa fie prezent in viata sociala si profesionala, intr-o ipostaza mai mult sau mai putin publica, dar in chip eficient.

Schimbarea provocata de tranzitul Soarelui genereaza doar o calmare a spiritelor: evenimentele par sa nu mai dea in clocot ca in ultima luna. In noua sa pozitie, Soarele va patrona relatiile de interes comun, de prietenie sau de colaborare in structuri organizate (fundatii, cluburi, grupuri de lucru, “ateliere”, etc.).

Directia generala de evolutie pe acest sector va presupune intalniri, organizarea unor activitati, stabilirea unor calendare de lucru: chestiuni practice fara nimic spectaculos. Pe 25 august Luna Neagra paraseste sectorul relatiilor de prietenie pe care le-a alterat si le-a zbuciumat din 2014 incoace si intra in casa a XII-a unde va opera ocult, discret, greu de sesizat ca sursa sau ca directie de evolutie.

Mercur intra in Balanta pe 27 august si, de aici, patroneaza favorabil toate discutiile secrete, toate schimburile de informatii sau acces la formele de cunoastere subtila. Pe 22 august vor fi inclinati spre meditatie, introspectie si framantari interioare. Intre 23 si 25 august unii pot avea de rezolvat probleme banesti.

Intre 25 august dupa-amiaza si 27 august dimineata, ei renunta, constransi de presiunea evenimentelor cotidiene, la o serie de drumuri. Daca totusi fac aceste mici deplasari ele vor fi plictisitoare sau obositoare. Intre 27 si 28 august ba totul ii scoate din sarite pe relatia cu casa, locuinta, familia, ba totul ii solicita pana la epuizare pe relatia cu viata publica, functia, imaginea, etc.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Balanta:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...