Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Balanta 21-27 Octombrie 2017


Horoscop urania Balanta libertatea

Pasul Fortunei Balanta. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 21-27 Octombrie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Balanta pentru satapama 21-27 Octombrie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Balanta. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 21 si 22 octombrie, la pranz, posibile ingrijorari din motive banesti. Unii nativi pot intra in panica cu privire la viitorul veniturilor rezultate din munca.

Intre 22 octombrie, dupa ora 14:57′, si zorii zilei de 25 octombrie, comunicari intense, unele agreabile, altele pragmatice, legate de aspectele juridice ale problemelor curente de viata si activitate. Posibile deplasari in strainatate ori calatorii cu scopul precis de a rezolva o chestiune legala/oficiala.

Pe 22 octombrie, seara (ora 21:29′), Marte va intra in zodia Balantei si va oferi un sprijin astral real, facandu-le pe Balante mai active, mai hotarate, mai determinate sa treaca la actiune si mai limpezi in intentiile lor.

Pe 23 octombrie dimineata, la ora 09:27′, Soarele va intra in zodia Scorpionului, impulsionandu-i pe cei nemultumiti de starea lor financiara sa initieze o schimbare.

Intre 25 octombrie, dupa ora 03:13′, si dupa-amiaza zilei de 27 octombrie, moment de indepartare sau de indiferenta fata de unele persoane din familie; intreruperea dialogului cu acestia. Posibile treburi plictisitoare sau complicate in gospodarie.

Pe 27 octombrie, dupa ora 15:49′, Luna le va da aripi celor care desfasoara activitati artistice si/sau interpretative sau care necesita un efort de fantezie si imaginatiei creatoare (design, inginerie, proiectare) precum si situatii agreabile, mai putin obisnuite cu puternic ecou sufletesc. Venus, Guvernatorul Balantelor, se va afla, in continuare, in tranzit prin casa I, si va atrage de partea nativilor, norocul, sansa unei rezolvari, o stare generala organica buna si, eventual, o insanatosire.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Balanta:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...