Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Balanta 21 – 27 Noiembrie 2015


Horoscop urania Balanta libertatea

Pasul Fortunei Balanta. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 21 – 27 Noiembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Balanta pentru satapama 21 – 27 Noiembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Balanta. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 21 noiembrie se pot inregistra discrete stari psihice ce indica un progres in cazul refacerii dupa o afectiune sau o reechilibrare psihica. Relatiile la locul de munca pot suferi insa de pe urma unor masuri care nu au fost inca instaurate dar a caror iminenta aplicare este comentata sub forma de soapte, discutii de taina, barfe sau “scurgeri de informatii” de natura sa-i destabilizeze pe nativi sau sa-i faca sa se gandeasca la o formula de a iesi din impas ori chiar de a evada din context.

Intre 22 si 23 noiembrie, relatiile parteneriale sunt dificile, marcate de o permanenta stare de iritare, de nemultumire, de o atitudine revendicativa, de solutia “apararii prin atac”, aducand acuzatii sau formuland observatii si critici aspre.

Momentul nu este favorabil negocierilor, tentativelor de a “face pace” sau de a semna un contract ori de a-si impune un punct de vedere chiar daca, pe fond, nativii au dreptate. Asteptati un moment mai potrivit. Surprize in evolutia unui conflict sau a unui proces.

Intre 24 si 25 noiembrie, preocuparile banesti nu depasesc nivelul obisnuit al grijilor cotidiene. Intre 26 si 27 noiembrie, Balantele sunt motivate sa-si expuna in public opiniile, sa vorbeasca in fata unui auditoriu. Mintea lor va functiona bine, vor avea inspiratie, capacitate de a improviza si de a fi spontani, de a crea atmosfera favorabila lor pentru a fi perceputi corect, pentru a fi simpatizati, admirati, aplaudati. Faza de Luna Plina din 26 noiembrie le da celor tineri posibilitatea de a se afirma.

Soarele, intrat din 22 noiembrie, in casa a III-a a cerului lor astral, ii va sustine in demersurile oficiale de tipul audiere, concurs, verificare a cunostintelor. Totusi, atentie! – examenele si concursurile care au loc in preajma acestei date sunt caracterizate printr-un grad sporit de dificultate si o competitie stransa.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Balanta:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...