Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Balanta 21 – 27 Martie 2015


Horoscop urania Balanta libertatea

Pasul Fortunei Balanta. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 21 – 27 Martie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Balanta pentru satapama 21 – 27 Martie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Balanta. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Perioada 21-27 martie incepe in forta pentru acesti nativi care se confrunta cu o acumulare de vibratii pe casa a VII-a a hartii cerului lor astral.

Totul capata in jurul lor o tenta conflictuala. Unele situatii sunt doar niste contradictii personale, alteori poate fi vorba de banalele, dar exasperantele, certuri conjugale. Sunt si cupluri, care la ora actuala, se intalnesc la tribunal, unde spiritele se incing si dorinta fiecaruia de a avea castig de cauza sau de a capata o parte cat mai mare la partaj, ii mana intr-o lupta cu mari pierderi de energie.

Pe acest context astral, nu se prea poate semna nici un acord sau ajunge la vreun consens. Chiar daca se forteaza nota, si cum-necum, se ajunge la o asa-zisa impacare, ea nu este nici definitiva si nici nu rezolva, intru totul, disputa; atenueaza doar sau amana pentru niste zile/saptamana, solutia finala.

De aceea, intr-un dialog, intr-o negociere ar fi mai indicat sa se lase lucrurile oarecum in voia lor si sa nu se ridice impotriva unei refuz sau a unei usi inchise. In astfel de situatii, inseamna ca s-a abordat o directie de viata gresita. Situatiile care au o vocatie adevarata in destinul cuiva se petrec simplu, limpede, usor, fara efort si de cele mai multe ori, fara sa fie provocate de catre nativ.

Apoi, pe 27 si 28 martie, se poate reedita ceea ce se petrece in primele zile ale saptamanii analizate de noi, ridicand si un semn de intrebare sau trimitand o sageata catre un statut public, catre demnitate si orgoliu. Sfarsitul saptamanii mai indica o chestiune de orgoliu, de vanitate dar si de cramponare de o chestiune care a evoluat brutal si periculos.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Balanta:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...