Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Balanta 21-27 Ianuarie 2017


Horoscop urania Balanta libertatea

Pasul Fortunei Balanta. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 21-27 Ianuarie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Balanta pentru satapama 21-27 Ianuarie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Balanta. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 21 si 22 ianuarie (pana la pranz), posibile mici pagube provocate de neatentie sau de reaua-credinta a unor persoane care incearca sa-i pacaleasca pe nativi. Intre 22 ianuarie (dupa ora 12:45′) si 24 ianuarie, posibile dialoguri cu oficiali, cu reprezentanti ai unor organisme sau institutii menite sa le inlesneasca Balantelor un demers sau care sa le acorde aprobari, adeverinte, documente, documentatia necesara. Perioada favorabila sustinerii examenelor. Nu sunt excluse scurtele deplasari dincolo de granitele tarii.

Intre 25 si 27 ianuarie dimineata, unele persoane vor adopta o atitudine corecta, onesta dar intransigenta fata de capriciile sau pretentiile unor membri de familie mai ales daca acestea contravin intereselor sau principiilor lor de viata. De cele mai multe ori, Balantele vor percepe aceste dialoguri ca un fel de a li se forta mana. Planuri de stabilizare domestica.

Pe 27 ianuarie (dupa ora 10:35′) perioada mai buna, senina, detasata de chestiunile terre à terre cu care si-au consumat timpul si energia in ultimele zile. Disponibilitate spre relaxare, destindere, lectura, spectacol, divertisment de calitate. Vor fi avantajati cei care desfasoara activitati interpretative (pentru, film, TV) prin spontaneitate, ingeniozitate si inspiratie de moment ori prin marea capacitate de a improviza. Va ramane, ca o constanta a intregii saptamani, preocuparea pentru sanatate.

Pe acest sector, se intrezaresc posibile vindecari, nativii fiind mult mai increzatori in sansele lor, pe fondul unei ameliorari a starii lor de sanatate survenita in urma unui tratament sau al schimbarii modului de viata care a dat roade, mai ales in plan psihic. In afaceri sau relatii parteneriale discrepantele continua sa creeze situatii conflictuale, sa strice armonia unei colaborari sau sa incurce itele oricarei negocieri. Posibile blocaje cu temei juridic.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Balanta:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...