Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Balanta 20-26 Mai 2017


Horoscop urania Balanta libertatea

Pasul Fortunei Balanta. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 20-26 Mai 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Balanta pentru satapama 20-26 Mai 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Balanta. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 20 si 21 mai, la pranz, slabiciune emotionala, labilitate sentimentala, momente in care nativii vor fi dominati de impresiile subiective.

Pe 20 mai Soarele va intra in idealurilor inalte si a preocuparilor superioare si, din aceasta postura, le va da nativilor, timp de patru saptamani, forta mentala, imaginatie, inspiratie, capacitatea de a inova, de a crea, de a gasi solutii si de a comunica convingator si expresiv. Acelasi tranzit va spori relatiile cu persoanele aflate in strainatate si va crea oportunitati de calatorie peste hotare de scurta durata, pentru prospectare, stabilirea de contacte cu reprezentantii unei institutii.

Intre 21 mai, dupa ora 13:11′, si 23 mai dupa-amiaza, se pot identifica relatiile parteneriale pot trece prin incercari. Nativii vor trebui sa dea dovada de diplomatie, rabdare si maturitate. Aparentele nu merita o replica dura dar, pot fi si cauze profunde, care reflecta o stare de lucruri in neregula, vicioase sau abuzive care privesc relatia dintre soti (pe fondul unor nemultumiri anterioare sau al unei despartiri in fapt se poate ajunge la “faza pe divort”). Ipoteza despartii bantuie si relatiile de afaceri. Contractele sau proiectele comune vor fi mai subrede ca niciodata. Rastimp nefavorabil pentru desfasurarea proceselor, marturiilor sau anchetelor.

Intre 23 mai, dupa ora 15:23′, si 25 mai dupa-amiaza, discutii cu privire la cea mai indicata maniera de a intra in posesia unui bun.

Intre 25 mai, dupa ora 15:16′, si 26 mai, Balantele se vor mobiliza pentru a face fata unor evenimente – spectacol, festivitate, congres, forum, colocviu -, care le vor pune in situatia de face expuneri publice, a da interviuri, a face declaratii oficiale. Relatia nativ – public poate fi afectata, pe 25 mai, de faza Lunii Noi in Gemeni si poate fi complicata, dupa 26 mai, de natura rigida a opozitiei Marte/Saturn, de pe axa celor doua case ale comunicarii.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Balanta:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...