Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Balanta 20 – 26 Iunie 2015


Horoscop urania Balanta libertatea

Pasul Fortunei Balanta. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 20 – 26 Iunie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Balanta pentru satapama 20 – 26 Iunie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Balanta. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Cel mai important eveniment al saptamanii viitoare este pentru cei care s-au nascut in zodia Balantei intrarea Soarelui in casa a X-a a hartii cerului lor de nastere, adica intr-un loc de culminatie, ceea ce ii va obliga sa se adapteze la o serie de circumstantele de viata mai ales sociala si profesionala, ce se schimba sau care trebuie sa fie innoite pentru a face fata etapei urmatoare.

Schimbarea se face greu, renuntarea la obiceiuri si rutina este anevoioasa si intampinata deseori cu rezistenta de catre nativi. Alteori, poate fi vorba de o lupta cu oameni si evenimente care le ameninta statutul socio-profesional, cariera, notorietatea etc. Evenimentul are loc in dupa-amiaza zilei de 21 iunie si, in linii mari, el va sustine aceasta stare de lucruri timp de o luna.

Peste numai trei zile, in acelasi sector, va intra Marte care va spori fie intensitatea evenimentelor, fie dinamica conflictelor ivite in jurul apararii functiei si rangului amenintat de ceva sau cineva. Multi dintre nativi, tineri sau maturi, vor intampina probleme legate de afirmarea unor calitati, de ascensiunea profesionala. Va fi ceea ce se cheama o “lupta cu viata”.

Pe 20 si 21 iunie, relatiile cu prietenii si cunoscutii sunt privilegiate, uneori nativii avand impresia ca sunt chiar rasfatati sau protejati. Atentie! – este doar o impresie si inca una de scurta durata. Intre 22 si 24 iunie dimineata, ceva in organismul lor nu functioneaza bine; este vizat aparatul digestiv, sistemul hepatic, fiziologia organelor localizate in abdomen. Din 24 iunie dupa-amiaza pana pe 26 iunie seara, nativii sunt preocupati de propria lor persoana in exclusivitate.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Balanta:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...