Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Balanta 20 – 26 Februarie 2016


Horoscop urania Balanta libertatea

Pasul Fortunei Balanta. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 20 – 26 Februarie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Balanta pentru satapama 20 – 26 Februarie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Balanta. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Ganduri de noapte, vise apasatoare pe 20 februarie, pana spre 4 – 5 dimineata. Apoi, din aceasta zi, pana pe 22 februarie, la ora 13:25′, efervescenta relationala. Uneori, unii nativi se pot simti mandri sau flatati de vecinatatea unor persoane influente care le acorda atentie.

Totusi, prudent ar fi, ca, daca acele persoane importante si cu functii promit ceva, Balantele sa nu isi faca planuri pe baza acelor promisiuni. De cele mai multe ori, ele au fost rostite de conjunctura sau “ca sa dea aceia bine in peisaj”, facand figura de generosi, filantropi, puternici sau solidari cu cauza cuiva mai slab sau aflat in necaz. In plan sentimental, pot aparea “oportunitati de afaceri sentimentale”, care mai de care mai tentante si mai irezistibile.

Intre 22 februarie dupa-amiaza si 24 februarie, Luna se va muta in sectorul discret al casei a XII-a si, de aici, estompeaza multele tendinte spre exagerare ale acestor tranzite, obligandu-i pe nativi sa se concentreze pe starea lor de sanatate trupeasca si psihica, axa pe care va opera Luna Plina din seara zilei de 22 februarie.

Sunt avantajate toate terapiile alternative din categoria celor nemedicamentoase (sacroterapie, terapie cu apa, cu lumina, meloterapie, terapie cu ingeri, relaxare, yoga, terapie prin arta, etc.). La locul de munca se pot concretiza fie directiile alarmante din perspectiva baneasca, fie ipostazele promitatoare de relaxare a programului sau a conditiilor de munca.

Pe 25 si 26 februarie, desi Luna va tranzita semnul lor natal, impulsurile nu vor fi dintre cele mai confortabile. Le vor trece prin minte tot felul de idei neinspirate si vor avea tot felul de iesiri, mai ales fata de unii membri de familie, cu aer ultimativ conflictual, la fel de neinspirate. In viata curenta, li se poate reprosa de catre partenerii de orice natura ca una zic si alta fac.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Balanta:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...