Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Balanta 20-26 Decembrie 2014


Horoscop urania Balanta libertatea

Pasul Fortunei Balanta. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 20-26 Decembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Balanta pentru satapama 20 Decembrie – 26 Decembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Balanta. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Existenta nativilor pentru urmatoarea saptamana, precum si intreaga luna de dupa 22 decembrie, cand Soarele va intra in casa a IV-a a Cerului lor astral, va fi una densa in evenimente.

Se poate lua in calcul o chestiune legata de casa, de avere, de familie, dar si de atitudine fata de bunuri, exploatarea lor in sensul unui castig ori reglementarea unor drepturi patrimoniale in relatie cu cei in varsta din familie. Saptamana viitoare le aduce griji, ingandurare, ii obliga sa verifice, sa ia masuri de siguranta ca sa contracareze efectele neplacute in derulare.

Si totusi, din punct de vedere astral, raman destule resurse pentru a aparea si situatii neprevazute provenind fie de la opozitia unor membri de familie fata de intentiile nativului din Balanta, fie de la legislatie si conditionari externe. Zilele de 24/25 decembrie ar trebui sa fie un rastimp placut: multa veselie (pentru cei tineri, se poate vorbi chiar de o adevarata debandada existentiala), agitatie, surprize, intalniri placute, chef de aventura, de noutate, de schimbare, de provocare.

Multi doresc sa traiasca intens sarbatorile care le permit o evadare din cotidian, desi, nu o data, la mijloc este vorba doar de ruperea de un mod de viata banal, de abandonul pentru o clipa al controlului personal sau de o terapie prin uitarea necazurilor. Pe 23 decembrie au scapat de povara lui Saturn in casa banilor; acesta va intra, in acea, zi in casa scolaritatii, a comunicarii si a drumurilor scurte.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Balanta:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...