Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Balanta 20-26 August 2016


Horoscop urania Balanta libertatea

Pasul Fortunei Balanta. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 20-26 August 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Balanta pentru satapama 20-26 August 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Balanta. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 20 august (pana la ora 21:19′), locul de munca al unora dintre nativi este “formatat” departe de ochii lumii. De acolo, din cand in cand, razbat zvonuri, informatii, indiscretii care alimenteaza o stare de nesiguranta. Din punctul de vedere al sanatatii, se pot identifica preocuparile nativilor pentru tot ceea ce tine de alimentatie, metabolism, digestie si fiziologie a organelor interne, localizate in abdomen. Cei doi Benefici vor colabora pentru stabilizarea organica a cuiva suferind, operat de curand sau a carui evolutie este problematica. In mod normal, Balantele ar trebui sa tina diete, cure, proceduri de dezintoxicare, de reglare a functiilor hepatice prin terapii alternative pentru ca, intregul context astral, este favorabil acestor demersuri.

Intre seara zilei de 20 august si 22 august, se va instaura o perioada in care nativii nu vor fi niste parteneri comozi pentru ca ei insisi nu vor fi in apele lor, se vor enerva repede si vor reactiona paradoxal.

Pe 22 august, Soarele va intra in casa a XII-a si, de acolo, va intensifica si va stabiliza influxurile pozitive ale planetelor Venus, Jupiter, Mercur dand segmentului “sanatate”, din ansamblul existentei lor, o evolutie buna sau chiar spectaculoasa.

Pe 23 si 24 august, unii s-a putea ingrijora cu privire la felul in care se deruleaza platile ori la faptul ca sunt victimele unor amanari si intarzieri care-i pun in situatii neplacute ori limita (de ex. intreruperea unor utilitati pentru neplata, penalitati, etc.). In privinta tranzactiilor importante, atentia Balantelor trebuie sa fie mereu treaza pentru a sesiza, din timp, incercarea unora de a-i pacali.

Intre 25 si 26 august, se pot ivi mai multe oportunitati de a calatori, de a opta intre destinatii diferite dar, evenimentele de ultim moment sau informatiile care vin din strainatate, ii vor obliga sa renunte la una dintre variante, sa se razgandeasca ori sa oscileze nestiind ce decizie sa ia.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Balanta:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...