Horoscop urania

 2019 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2019, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Balanta 2-8 Septembrie 2017


Horoscop urania Balanta libertatea

Pasul Fortunei Balanta. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 2-8 Septembrie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Balanta pentru satapama 2-8 Septembrie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Balanta. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 2 septembrie, discrepante intre ceea ce cred si ceea ce trebuie sa faca in beneficiul casei si al familiei si conditionarile exterioare sau opozitia rudelor; factori generatori de nemultumiri, reprosuri, suparare, raceala afectiva ori de afirmatii ostile, amenintatoare.

Intre 2 septembrie, dupa ora 23:07′, si 5 septembrie dimineata, situatii tulburi, la nivelul trairilor interioare sau al relatiilor sentimentale; unele pot avea un impact sufletesc major asupra nativilor, chiar daca motivul care le genereaza este un neimportant. In plan artistic, pe unii creatori sau interpreti ii va bate gandul sa abandoneze un proiect, in ciuda stadiului avansat in care se afla cu elaborarea lui, din cauza neincrederii in propriile lor puteri sau ca efect al unor circumstante destabilizatoare, de moment.

Intre 5 septembrie, dupa ora 08:29′, si 7 septembrie dupa-amiaza, situatii incerte, zvonuri care arunca nesiguranta cu privire la viitorul locului lor de munca sau la statutul lor profesional. Posibila dezamagire legata de o postura speciala bine meritata, un drept cuvenit, etc.

Pe 5 septembrie, la ora 12:35′, Marte va intra in zodia Fecioarei, respectiv in casa a XII-a; acest tranzit va avea menirea sa-i faca pe nativi sa tina cont de realitate, sa-si tempereze reactiile subiective si sa analizeze la “rece” evenimentele de data recenta.

In ziua de 6 septembrie, va avea loc faza de Luna Plina in Pesti care priveste ambele case ale sanatatii si va pune probleme revizuirii capacitatii de munca sau reducerea efortului fizic pe fondul unei afectiuni ce ii obliga sa-si ingrijeasca sanatatea. Atentie sporita la simptomele greu de diagnosticat sau la interpretarile inselatoare date unei stari organice incerte, trecatoare, cu scurte perioade de acalmie.

Intre 7 septembrie, dupa ora 15:02′, si 8 septembrie, contradictii intre partenerii de viata sau de contract; risc de anulare a unor intelegeri parafate, evolutie riscanta in cadrul unor litigii.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Balanta:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...