Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Balanta 19 – 25 Septembrie 2015


Horoscop urania Balanta libertatea

Pasul Fortunei Balanta. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 19 – 25 Septembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Balanta pentru satapama 19 – 25 Septembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Balanta. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Noaptea de 19 septembrie poate sa fie un prilej bun sa… doarma. Unii insa, enervati, de una sau mai multe nereguli financiare din viata lor, pot sa fie incercati de tot felul de ganduri care le alunga somnul. Intre 19 si 21 septembrie dupa-amiaza pot face drumuri, mici escapade, calatorii de divertisment sau cu un scop precis.

Balantele pot face schimburi interesante de opinie, pot face conversatie de dragul taclalei sau se pot distra cu lecturi usoare ori cu activitati recreative. Intre 21 septembrie ora 16 si 23 septembrie seara, ei vor primi indemnuri astrale mai putin confortabile. Vad aspecte de viata in familia din care provin cu care nu sunt de acord, asista sau sunt implicati in evenimente pe care nu le pot controla si care ii deranjeaza sau ii mahnesc.

Intre 24 si 25 septembrie atmosfera in jurul lor se mai destinde ori o fac ei mai “respirabila”, dedicandu-se unor activitati ce compenseaza lipsa lor de multumire sufleteasca. Intre timp insa, Soarele va fi intrat deja in zodia lor, pe 23 septembrie, si le fi dat un mesaj mai explicit sau mai criptat, pe care se vor stradui sa-l descifreze; ori, macar asa ar trebui sa faca, pentru ca, acolo, in chip metaforic, este vorba despre ei, viata lor in linii mari.

Pe 25 septembrie, Marte va intra intr-un sector astral legat de necunoscut, de taina. De acolo, aceasta planeta, va rascoli o serie de afectiuni ale trupului sau ale sufletului, dar, pe o alta directie de viata, Marte va intensifica rivalitatile si va da coeziune in fapte si gesturi unor dusmani, care vor actiona din umbra, pentru destabilizarea lor.

Acest lucru va fi imediat resimtit de catre cei nascuti in prima sau a doua zi a zodiei Balanta, respectiv cei nascuti, cu aproximatie, intre 22 – 24 septembrie.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Balanta:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...