Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Balanta 19-25 Noiembrie 2016


Horoscop urania Balanta libertatea

Pasul Fortunei Balanta. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 19-25 Noiembrie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Balanta pentru satapama 19-25 Noiembrie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Balanta. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 19 si 21 noiembrie, pana la ora 11:34′, relatiile cu cei apropiati ar putea intra in criza. Conflictele se pot isca din senin dar, in egala masura, ele s-ar putea deteriora pe fondul unor evenimente care ar cadea “ca un trasnet” asupra unuia sau altuia dintre prieteni. Și despartirile intre iubiti ar putea surveni din senin ori pot lua forma unor parasiri bruste, aparent nemotivate, fara explicatii si chiar fara certuri.

Din 21 noiembrie seara, Soarele va intra in casa a III-a si le va permite efectuarea unor drumuri in strainatate de scurta durata; contextul astral va fi favorabil, de acum in colo, pentru o luna, tuturor deplasarilor si schimburilor de idei, informatii si corespondenta intre nativi si cei aflati departe de tara.

Contextul va mai fi favorabil celor care studiaza limbi straine sau care vor sustine examene unde conditia esentiala va fi cunoasterea uneia sau mai multor limbi straine. Vor fi, de asemeni, favorizate toate discutiile bazate pe sinceritate, onestitate sau recurs la textul legii, ca o baza a rezolvarii unei neintelegeri si a netezirii drumului spre o colaborare corecta.

Din 21 noiembrie dimineata pana pe 23 noiembrie, ora 21:42′, Balantele vor fi plictisite, nu vor avea chef de munca; oboseala va fi resimtita mai acut, stresul mai intens iar framantarile interioare le vor face meditative si tacute.

Din seara zilei de 23 noiembrie pana la sfarsitul zilei de 25 noiembrie, situatia se modifica pe fondul activarii unui aspect astral complex dur (doua perechi de planete, dintre care doua, chiar pe semnul lor zodiacal natal) in cuadratura, la grad perfect.

Chiar daca Luna si Venus vor depasi repede aceasta etapa, Jupiter, in Balanta, va face Cuadratura, la 15º, cu Pluton, inca o bucata de timp, ipostaza astrala pe care o va reedita apoi, in doua randuri, pana la epuizarea consecintelor, in 2017.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Balanta:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...