Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Balanta 19 – 25 Martie 2016


Horoscop urania Balanta libertatea

Pasul Fortunei Balanta. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 19 – 25 Martie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Balanta pentru satapama 19 – 25 Martie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Balanta. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Desi lasa, deseori, impresia unor persoane detasate de patimi, interese si pasiuni, Balantele se pot implica acum intr-o serie de relatii, reveland celor apropiati o latura mai putin sau deloc cunoscuta. Ceva ii va motiva, pe 19 si 20 martie, facandu-i sa renunte la distanta aristocratica abordata pana acum si sa se puna, “muncitoreste”, la treaba.

Alearga, sunt neobositi in a se deplasa dintr-un loc in altul pentru a strange informatii, pentru a se intalni cu diferite persoane si asta pentru ca au un interes de aparat sau un “of” la inima care ii motiveaza atat de puternic incat, in loc sa stea si sa priveasca cum chestiunea se rezolva de la sine, se arunca in lupta punand premizele unui mic razboi personal care priveste pozitia lor intr-un plan, proiect, contract si atributiile ce le incumba sau onoarea lezata ori autoritatea stirbita.

Pe acest context astral ei pot deveni niste adversari redutabili care nu vor tine cont de nimeni si nimic. Sanatatea inainte de toate, aceasta ar trebui sa fie deviza celor care s-au nascut in Balanta in perioada 21- 23 martie, dimineata.

Organismul si psihicul, epuizate, le pot juca feste, parasindu-i tocmai cand vor avea nevoie de tarie nervoasa. Tendinta spre abandon nu va proveni din concluzii ori strategii ci din cauze organice.

Pe o alta directie de viata, se pot contura masuri cu caracter administrativ la locul de munca care ii vor aduce la disperare, de unde si reactia lor viguroasa de contestare. Incepand cu dimineata zilei de 23 martie si pana pe 25 martie, nativii vor fi varful de lance al unui moment astral, care pentru ei are o valoare speciala: Luna Plina in Balanta le va permite sa incheie un circuit de evenimente deschis anul trecut si sa deschida unul nou, pentru un an.

Soarele si Mercur, intrate in Berbec, vor lansa provocari si furtuni relationale. Eclipsa de Luna, petrecuta tot pe semnul lor natal, va fi doar trandafirul de pe acest tort aniversar.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Balanta:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...