Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Balanta 19 – 25 Decembrie 2015


Horoscop urania Balanta libertatea

Pasul Fortunei Balanta. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 19 – 25 Decembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Balanta pentru satapama 19 – 25 Decembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Balanta. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Balanta face parte dintre semnele Cardinale care trec printr-un lant de situatii ce seamana cu o constrangere, cu atingerea unei limite sau cu o incercare personala.

Aceasta ipostaza este resimtita stanjenitor din 19/20 decembrie cand Luna, in tranzit prin Berbec si alaturi de Uranus, inflameaza relatiile parteneriale, conjugale si precipita demersurile in curs de derulare in justitie, imprimandu-le o tendinta periculoasa, riscanta si surprinzatoare, fiind de natura sa-i ingrijoreze sau sa-i nemultumeasca pe nativi.

Totodata, ea poate, prin reverberatia cuadraturilor care se formeaza cu acest prilej, sa se reflecte si asupra altor sectoare ale existentei (meserie, functie, familie). Intre 21 si 22 decembrie, enervarile de moment privesc o neregula baneasca, o complicatie financiara. Calculele si intentiile lor se lovesc de indiferenta sau “rezistenta” unei persoane care nu intra in jocul lor.

Pe 23 si 24 decembrie, Balantele ar vrea sa spuna lucrurilor pe nume sau sa comunice punctul lor de vedere unui cunoscut, unei rude, unei persoane oficiale cu care intra in dialog, dar se vor vedea obligate sa se abtina din respect pentru varsta sau functia acelei persoane ori din cauza momentului pe care nu il considera oportun, din cauza unor conditii exterioare.

Daca aceasta ipostaza este in legatura cu locul lor de munca retinerea se va justifica prin dorinta de a nu crea conflicte si rivalitati, chiar daca, pe fond, au dreptate. Delicata este si ipoteza audierilor si discutiilor oficiale.

Pe 25 decembrie, faza de Luna Plina, care se aseaza pe casa a X-a, poate sa puna bazele unei amanari, unei reformulari, a unui blocaj sau a opozitiei cuiva care manifesta ostilitate sau reticenta fata de nativul din Balanta. Din 22 decembrie, Balantele vor avea Soarele in tranzit prin casa a IV-a si va accentua toate problemele legate de rudele in varsta din familia din care provin.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Balanta:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...