Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Balanta 19-25 August 2017


Horoscop urania Balanta libertatea

Pasul Fortunei Balanta. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 19-25 August 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Balanta pentru satapama 19-25 August 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Balanta. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In ziua de 19 august, nativii vor face efortul de a limita neplacerile provocate de functia sau responsabilitatile ce le-au fost incredintate si care sunt in vizorul unor rau-voitori. Uneori, vor reusi sa le stavileasca atacurile. Se vor desfasura in continuare, cu o intensitate mai mare sau mai mica, in functie de varsta si implicarea socio-profesionala a fiecaruia, premize care vor instaura constrangeri, limitari, interdictii si care vor ridica blocaje in familie, casnicie, afaceri.

Intre 19 august, dupa ora 19:55′, si noaptea de 22 august, relatiile personale vor trece prin momente grele, speciale sau chiar dramatice. Nativii vor trai emotiile si sentimentele ca un foc parjolitor. Luna Noua in Leu, din 21 august (aspect astral insotit de o eclipsa totala de Soare care va contribui, la randul ei, la tulburarea apelor), va marca sectorul prietenilor. In varianta pozitiva, nativii se pot afla in preajma unor persoane importante, a unor oameni cu functii sau cu prestigiu rezultat din calitatile personale si valoare profesionala care ii pot lua sub aripa lor protectoare sau care se pot oferi sa-i ajute. In varianta disonanta, acelas context astral poate starni conflicte stridente intre nativi si apropiatii lor care incep sa-i judece, sa-i critice ori sa-i marginalizeze dar reactia Balantelor lezate va fi una vehementa, avand asupra acelor “prieteni” un efect intimidant.

Intre 22 august, dupa ora 00:21′, si zorii zilei de 24 august, se pot pune probleme de sanatate legate de aparatul digestiv, metabolism, alimentatie, insotite de plictiseala, oboseala, incapacitate de a se mobiliza, dorinta de a lenevi.

La inceputul zilei de 23 august, Soarele va intra in zodia Fecioarei si va incepe sa le dea nativilor semnale ca a venit momentul unei analize personale lucide, corecte, echilibrate pentru a remedia carentele din viata si activitatea lor. Se pare ca, intre 24 august, dupa ora 03:05′, si 25 august, Balantele cu greu vor putea fi enervate.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Balanta:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...