Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Balanta 18-24 noiembrie 2017


Horoscop urania Balanta libertatea

Pasul Fortunei Balanta. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 18-24 noiembrie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Balanta pentru satapama 18-24 noiembrie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Balanta. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 18 noiembrie, pana la ora 20:59′, evenimente modeste ca efect financiar dar cu puternic impact asupra starii de spirit a nativilor care vor reactiona la orice informatie, poate inexacta sau la orice referire, care s-ar putea dovedi falsa, referitoare la banii obtinuti din munca proprie sau la un context care le-ar “ameninta” economiile ori veniturile. Aceasta stare de spirit va fi amplificata de faza Lunii Noi in Scorpion (zodie care controleaza casa a II-a a banilor) din ziua de 18 noiembrie, facandu-i sa se mobilizeze si sa se gandeasca la solutii alternative.

Intre seara zilei de 18 noiembrie si dimineata zilei de 21 noiembrie, nativii pot avea frecvente intalniri cu persoane care sa le aduca vesti, sa-i tina la curent cu ultimele evenimente ori sa-i angajeze in diferite activitati, de scurta durata, de tipul “socializarii”. Rastimp favorabil pentru invatare, acumulare de cunostinte, mai ales in domeniul limbilor straine (cursuri de perfectionare, lectii, examene pentru obtinerea unor competente). Șansa de a calatori si a avea intense legaturi cu strainatatea (personale sau oficiale, cu institutii de rang inalt) se va accentua dupa 22 noiembrie, cand Soarele va intra in zodia Sagetatorului, si va impulsiona in mod special, pentru o luna acest sector de viata.

Intre 21 noiembrie, dupa ora 09:14′, si seara zilei de 23 noiembrie, stare de incordare si de nemultumiri mocnite, nerostite cu privire la felul in care se poarta unii membri din familia lor; pe fond, conflictul deschis sta sa izbucneasca, totul depinde de toleranta Balantelor si de capacitatea lor de a se abtine.

Intre 23 noiembrie, dupa ora 22:15′, si 24 noiembrie, stare de spirit modificata in bine, marcata de dorinta nativilor de a schimba registrul morocanos de pana acum, de a se relaxa sau detasa de factorii cotidieni de stres si oboseala. La unii barbati se va accentua dorinta de a cuceri, de a trai aventuri, de a face pe originalii, interesantii si fermecatorii.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Balanta:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...