Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Balanta 18-24 Martie 2017


Horoscop urania Balanta libertatea

Pasul Fortunei Balanta. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 18-24 Martie 2917. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Balanta pentru satapama 18-24 Martie 2917. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Balanta. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 18 martie, pana la ora 05:00′, preocupari legate de o situatie de moment care nu le da pace legata de o plata, o datorie sau de o paguba recenta.

Intre zorii zilei de 18 martie si 20 martie, pana la ora 17:30′, comunicarea va fi abrupta, cu scurte dar acute turnuri ale tonului si ale intensitatii vocale, prin intermediul carora vor dori sa sugereze celor din jur ca nu sunt de acord cu ei, ca ii deranjeaza ori ca aceia nu au dreptate.

Pe 20 martie, Soarele va intra in casa a VII-a si, alaturi de celelalte trei planete care se afla in tranzit prin Berbec, va pune in incurcatura pe toata lumea: pe nativi si pe preopinentii lor. Balantele vor trece printr-unul unul din acele momente care, desi mai rare, nu le sunt straine si o anume, isi vor iesi din sarite; nu vor mai fi amabile si cooperante ci, dimpotriva, ostile oricarei sugestii, refractare oricarei solutii. Jupiter, in tranzit prin semnul lor natal, se va afla, pe 24 martie, in opozitie, la grad perfect, cu Mercur, si va face cuadratura cu Pluton, activand astfel trei din cele patru semne Cardinale si impregnand comportamentul lor cu rigiditatea specifica acelor zodii, cu intransigenta si combativitatea care ii vor uimi pe cei din jur.

Intre dupa-amiaza zilei de 20 martie si 23 martie, pana la ora 04:29′, Balantele nu vor fi in apele lor din cauza rudelor si a plictiselii pe care o presupune activitatea in gospodarie.

Intre zorii zilei de 23 martie si 24 martie, nativii vor avea chef sa evadeze din cotidian, dorind sa faca “ceva deosebit” care sa le dea satisfactie si sa-i smulga din rutina. Nota generala a saptamanii va fi data de riscul de a intra in conflicte, de a le complica pe cele deja existente ori de a rupe toate puntile necesare unei impacari cu sotul/sotia, cu partenerii de afaceri, cu asociatii dintr-un proiect, cu dusmanii. Procesele pot lua o directie nebanuita, atipica, socanta.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Balanta:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...