Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Balanta 18-24 Februarie 2017


Horoscop urania Balanta libertatea

Pasul Fortunei Balanta. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 18-24 Februarie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Balanta pentru satapama 18-24 Februarie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Balanta. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 18 si 19 februarie (pana la ora 20:53′), unor nativi le poate trece prin minte sa recurga la un artificiu pentru a rezolva o problema baneasca. Noi nu-i incurajam in acest sens.

Pe 18 februarie, Soarele va intra in casa muncii dar si a sanatatii exercitand o actiune binefacatoare, de temperare a reactiilor organice excesive, de linistire trupului si a sufletului. Pe relatia cu munca, viitorul tranzit ar putea atrage ipostaze placute, favorabile sau flatante pentru nativi (laude, apreciere, admiratie, recunostinta).

Intre 19 februarie seara si 21 februarie (pana la ora 21:08′), unele discutii se pot “incinge” pe fondul opiniilor divergente sau al afirmatiilor (informatiilor?!) care ii vor scoate din sarite pe nativi prin deformarea voita a adevarului. Perioada mai putin indicata pentru negocieri ce necesita prudenta, atentie si masura. Balantele ar trebui sa se supravegheze pentru a nu cadea, la randul lor, in pacatul subiectivismului si al reactiilor patimase.

Intre seara zilei de 21 februarie si 23 februarie (pana la ora 19:18′), blocaj in relatiile de familie. Ostilitatile dintre parinti si ginerii sau nurorile lor (adica “jumatatile legale” ale Balantelor), declansate cu cateva saptamani in urma, se pot acutiza prin opozitia pe care o fac, din nou, Jupiter si Uranus, alimentand tot fel de decizii nejustificate, exagerate si paguboase.

Intre 23 februarie seara si 24 februarie, mici surprize placute pentru cei implicati in povesti de dragoste (cadouri, marturisiri, gesturi emotionante, clipe frumoase petrecute impreuna). Marcajul principal al saptamanii vine de la casa a VII-a unde neintelegerile vor fi din ce in mai numeroase sau mai intense. E nevoie de o analiza a atenta a contextului de ultim moment al desfasurarii unui proces sau al unui litigiu in desfasurare. Chiar si ipostazele de viata ce par a nu reprezenta unor pericol pot scapa de sub control.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Balanta:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...