Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Balanta 18 – 24 Aprilie 2015


Horoscop urania Balanta libertatea

Pasul Fortunei Balanta. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 18 – 24 Aprilie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Balanta pentru satapama 18 – 24 Aprilie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Balanta. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Nu chiar toate evenimentele care se vor petrece intr-o directa legatura cu semnificatia casei a VII-a ( a parteneriatelor) este de bun augur, daca ne referim la ceea ce poate declansa faza de Luna Noua din ziua de 18 aprilie.

Astfel, unele cotituri, unele modificari de ultima ora, poarta amprenta unor evenimente-surpriza dar ele pot antrena reactii ale partenerilor mai putin placute. Unii nu inteleg despre ce e vorba, altii, luati prin surprindere, cer un timp de gandire; in sfarsit, altii se pot enerva, se pot supara sau, vor sa rupa cu orice chip respectiva relatie (matrimoniala, de afaceri, de colaborare). De aici si slaba legatura cu acestia chiar in conditiile in care parteneriatul care ii leaga nu inceteaza.

Comunicarea este abrupta, marcata de impolitete, de tendinte egoiste, de iritare sau nerabdare, in ansamblu numai tendinte neconstructive. Daca este vorba de o chestiune juridica sau procesuala, intorsaturile sotii pot sa fie speciale dar ele au o logica si un fel particular de a se manifesta si in functie de rezonanta cu harta nasterii fiecarui nativ.

Nota generala este aceea ca vechile conflicte sunt impinse de efectul acestor tranzite spre criza, iar cele nou instalate contin o doza mare de subiectivism si exagerare, de aceea nu trebuie facut nimic in plus care sa le accentueze ori sa le consolideze, cum ar exista riscul, intre 23 – 25 aprilie, cand vor fi tentati sa dea curs unor reactii temperamentale.

Soarele va intra pe 20 aprilie in casa a VIII-a acestor nativi si, alaturi de Marte si Mercur, el poate contribui eficient la rezolvarea favorabila a unor premize materiale sau a unor proiecte ce au nevoie, pentru demararea lor, de o sustinere financiara.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Balanta:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...