Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Balanta 17-23 Septembrie 2016


Horoscop urania Balanta libertatea

Pasul Fortunei Balanta. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 17-23 Septembrie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Balanta pentru satapama 17-23 Septembrie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Balanta. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In prima parte a zilei de 17 septembrie (pana la ora 07:23′), nativii pot lua o decizie asupra careia, pana atunci au oscilat. Acum, poate si pe fondul precipitarii evenimentelor sau al unui termen fix, ei isi vor lua inima in dinti si vor accepta (sau vor respinge) o propunere de activitate platita.

Intre 17 septembrie dimineata si 19 septembrie (pana la ora 07:58′), se contureaza discutii pe marginea semnarii unei intelegeri. Poate fi vorba, pe fondul evenimentelor din zilele anterioare, de un contract de munca dar, mai poate fi vorba de tentativa de a rezolva pe cale amiabila orice alt tip de conflict, decat unul care se desfasoara in instanta. Uneori, propunerile, chiar daca nu vizeaza o impacare, ii pot lua prin surprindere. La randul lor, pot face o contraoferta generoasa. Aceasta tendinta spre armonie, normalitate, echilibru si dreptate ii va guverna, cu intensitati mai mari sau mai mic, pana la toamna viitoare.

Intre 19 septembrie dimineata si 21 septembrie (pana la ora 08:53′), calcule si mici tentative protectioniste, menita sa le securizeze o economie, un venit, un avantaj.

Intre 21 septembrie dimineata si 23 septembrie (pana la ora 11:34′), unii pot simti un soi de primavara mentala. Ceva nou, proaspat, ademenitor se va cuibari in mintea lor. Vor simti cum, un aer de libertate ii va determina sa-si croiasca un statut (mai) independent fata de familia din care provin sau fata de rigorile casniciei, care sa le permita sa se dezvolte liber, nestingherit de interdictii si bariere de gandire, mentalitate sau cultura, stare care, pe unii, ii va surprinde prin intensitatea cu care le va modifica, “din mers”, principiile mai vechi despre viata, destin si profesie. Jupiter, in Balanta, incepe sa lucreze!

Din a doua parte a zilei de 23 septembrie, Balantele vor deveni riguroase cu imaginea, succesul si numele lor.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Balanta:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...