Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Balanta 17 – 23 Octombrie 2015


Horoscop urania Balanta libertatea

Pasul Fortunei Balanta. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 17 – 23 Octombrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Balanta pentru satapama 17 – 23 Octombrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Balanta. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Acesti nativi vor avea Soarele in casa I a, ce-i defineste zodiacal, pana aproape de sfarsitul rastimpului pe care il analizam. In seara zilei de 23 octombrie, la ora 20:47′, Soarele va parasi zodia lor natala, intrand in Scorpion.

Intre 17 si 18 octombrie, unii nativi pot aborda aspectele de viata curenta pe directia intrarii in normalitate, a unor decizii corecte moral, legal etc. De la caz la caz, unii pot avea scurte deplasari in afara granitelor tarii. Se mai pot initia o serie de mici initiative cu caracter juridic (obtinerea de adeverinte, de documente oficiale sau inscrisuri, legalizare a unor acte).

Intre 19 si 20 octombrie pot aparea evenimente cu aspect de constrangere sau de “situatie-limita” aparute pe fondul unor neplaceri, neputinte, etc. ale membrilor de familie mai in varsta. Intre 21 si 23 octombrie dimineata, cei mai multi nativi pot resimti o stare de libertate interioara, dorinta de a se detasa de momentele neplacute prin care trec.

Vor alege acele forme de divertisment care accentueaza disponibilitatea lor spre uitare, abandonul grijilor, satisfactia de moment, ineditul si surpriza. Aspectul ii avantajeaza si pe cei ce desfasoara activitati artistice (teatru, film, moda) sau de comunicare (scriitori, jurnalisti). Incepand cu dimineata zilei de 23 octombrie, Balantele se pot recuperara in planul sanatatii sau se pot reface psihic prin terapii de relaxare si compensare a stresului.

Mici satisfactii la locul de munca ori pe o relatie profesionala. In aceasta perioada, o serie de afirmatii facute de cate un nativ pot produce efecte nedorite prin continutul lor si, mai ales, prin lipsa de menajamente cu care dau o veste sau comenteaza o stare de lucruri, celor din familie care sunt bolnavi, sensibili, in varsta. Și reversul este insa valabil: adica, ceea ce afla ei despre unele rude sa aiba darul de a-i rascoli si ingrijora.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Balanta:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...