Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Balanta 17-23 Octombrie 2014


Horoscop urania balanta libertatea

Pasul Fortunei Balanta. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 17-23 Octombrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Balanta pentru satapama 17 Octombrie – 23 Octombrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Balanta. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pana pe 23 octombrie, cei care s-au nascut in zodia Balanta au Soarele de partea lor, ceea ce reprezinta o saptamana plina de energie, de vigoare, de plus de vitalitate sau capacitate de refacere.

In tot acest rastimp, Mercur, retrograd in semnul lor natal, nu e, fireste, un aliat, ba, dimpotriva, el temporizeaza o serie de initiative, induce indoiala, nesiguranta si accentueaza latura – si asa cam sensibila – a nativilor de a evita sa dea piept cu realitatea si sa aiba decizii ferme, aducand un plus de spaima in fata evenimentelor ce impun actiune hotarata. Celebra lor tendinta de a despica firul in patru, de a oscila sau “balansa” intre doua ipoteze de lucru si, respectiv, doua solutii este in continuare viciata de tranzitul mercurian care isi va relua mersul direct si implicit influenta pozitiva din seara zilei de 24 octombrie. Pana atunci, vor trebui sa accepte si sa administreze cat mai inspirat si cat mai adecvat influxul Lunii Noi in Scorpion si al Eclipsei de Soare din noaptea de 23/24 octombrie.

Acumularea de aspecte din Scorpion corespunde casei a II-a a cerului lor astral, cea referitoare la bani, mai ales la banii castigati din munca sau prin orice tip de efort fizic sau intelectual retribuit. Efectele acestui context astral vor dura o luna de la data producerii lor si vor fi cu atat de mai intens resimtite cu cat in horoscopul personal, pe acel sector, sunt marcaje grele si cu cat, in existenta lor reala, s-au instalat relatii de munca defectuoase ori conflicte banesti.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Balanta:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...