Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Balanta 17-23 Iunie 2017


Horoscop urania Balanta libertatea

Pasul Fortunei Balanta. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 17-23 Iunie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Balanta pentru satapama 17-23 Iunie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Balanta. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In ziua de 17 iunie, stare mai buna organica resimtita de cei care au trecut prin suferinte organice. Componenta psihica si reglarea sistemului neuro-vegetativ vor avea un rol important. Posibila raza de speranta pentru cei care nutresc dorinta de a accede intr-o functie sau intr-o ipostaza profesionala superioara celei prezente.

Intre 17 iunie, dupa ora 20:55′, si inceputul zilei de 20 iunie, relatiile parteneriale se vor confrunta cu conflicte si nemultumiri. Enervate de abuzurile unor parteneri de afaceri, de initiativele asociatilor dintr-un proiect sau ale sotului ori ale sotiei, Balantele vor deveni “belicoase”, grabindu-se sa transeze situatia in termeni ultimativi de genul “ori/ori”. Procese pe rol ori litigiile pot lua o intorsatura nebanuita. Daca pozitia lor intr-o firma, societate sau organism oficial va fi atacata iar deciziile in baza functiei ori a statutului lor public vor fi contestate, Balantele vor adopta atitudinea celui care mai mult rezista decat se lupta.

Intre 20 iunie, dupa ora 00:53′, si inceputul zilei de 22 iunie, mici beneficii materiale. In dimineata zilei de 21 iunie, Soarele va intra in zodia Racului, in casa ridicarii in rang social sau profesional, cea atat de incercata, si le va insufla energii speciale, in care se vor amesteca, de-a valma, argumentele logice cu cele subiective, de unde si tenta patimasa a reactiilor lor. In aceiasi zi, tot in zodia Racului, va intra si Mercur, ceea ce-i va face pe nativi, in ciuda firii lor subtile si diplomate, sa abordeze problemele delicate cu incapatanare, cramponandu-se de detalii si fiind incapabili sa vada situatia in ansamblu.

Intre 22 iunie, dupa ora 01:45′, si 24 iunie, ora 01:07′ iunie, Luna le poate veni, cat de cat in ajutor, dand-le ceva mai multa inspiratie si fler dar neputand sa-i ajute in cazul unor dispute verbale care pot scapa de sub control.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Balanta:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...