Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Balanta 17-23 Ianuarie 2015


Horoscop urania Balanta libertatea

Pasul Fortunei Balanta. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 17-23 Ianuarie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Balanta pentru satapama 17 – 23 ianurie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Balanta. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Saptamana viitoare pare ingaduitoare cu personale care s-au nascut in acest semn zodiacal.

Cu unele exceptii (asupra carora vor reveni imediat), acesti nativi pot avea destul de mult folos din forfota care domneste in casa a V-a a cerului lor astral, unde, alaturi de Venus si Mercur, isi va incepe tranzitul Soarele si unde se va produce si faza de Luna Noua. Fireste, este vorba de despre etape noi de viata, de speranta sau de activitate (mai ales intr-un domeniu de creatie. Sunt avantajati mai ales cei care lucreaza in teatru, film, televiziune, moda, design, arte frumoase, secundar presa sau muzica.

Aceste persoane sunt beneficiarele unor virtuti astrale ale momentului care ii transforma in niste vedete, in actori sau autori remarcabili. Prestatiilor lor vadesc intuitie, sensibilitate, dar mai ales capacitatea de a vedea lucrurile intr-o lumina noua, anticipativa, revolutionara, socanta pentru multi.

“Jos cu conservatorismul!”, “Jos cu traditia!” par a fi nu doar sloganurile in numele carora se ghideaza in activitatea lor, ci o profunda dorinta interioara de proaspat, de provocator, de sincer. Mai pot avea parte de aventuri galante. Pe acest sector sentimental, senzual si erotic, trama astrala e provocatoare.

Incitante par a fi si jocuri de noroc sau pariurile. Casa sanatatii este pusa intr-o ecuatie astrala delicata. Şi aici, culmea, tot sentimentele sunt cele care stapanesc fie din prea plin, fie prin exces. Lunecoase si periculoase sunt toate relatiile si evenimentele legate de locul de munca. Orgolii ranite, dorinta de revansa, dar mai ales fuga dupa locul, zice-se mai cald, al colegului ii motiveaza pe unii sa atace cate o Balanta.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Balanta:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...