Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Balanta 17-23 Februarie 2918


Horoscop urania Balanta libertatea

Pasul Fortunei Balanta. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 17-23 Februarie 2918. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Balanta pentru satapama 17-23 Februarie 2918. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Balanta. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 17 si 18 februarie, la pranz, starea de sanatate a acestor nativi va fi buna ori favorabila refacerii dupa boli, accidente, operatii. Mentalul Balantelor se la linisti si va permite trupului sa gaseasca tihna necesara recuperarii. Pe 18 februarie, in sectorul sanatatii vor intra, incepandu-si tranzitul prin zodia Pestilor, Soarele si Mercur. Astfel, influenta celor cinci planete care vor locui in casa a VI-a va dura trei-patru saptamani, fa- ra a se epuiza definitiv, pentru ca Neptun si Kiron vor ramane activi in 2018 si parte din 2019. Se poate anticipa ca nativii vor avea noroc la locuri de munca oferite, gasite sau rezolvate prin transferuri avantajoase. Daca vor accepta conditiile grele refuzate de altii, Balantele ar putea avea si un salariu bun, mai bun sau foarte bun, in functie de natura sarcinilor de serviciu.

Intre 18 februarie, dupa ora 14:05, si 20 februarie seara, contradictii aparute (relativ) din senin; discutii neplacute prin ton sau continut, replici dure, stil de a vorbi “din topor” sau amenintari formulate de partenerii de discutie ori de negociere. Treceti peste aceste derapaje!

Intre 20 februarie, dupa ora 21:12, si inceputul zilei de 23 februarie, atentie la tendinta latenta de a fi pacaliti cand vine vorba de bani si mai ales de plata muncii depuse, indiferent de felul de regim (activitate constanta sau simpla colaborare ori participare colectiva).

Din 23 februarie, dupa ora 2:08, Luna isi va incepe stagiul in casa a IX-a, dandu-le libertate de gandire, independenta sau autonomie in reactii, opinii, concluzii, decizii. Prudenta la perioada care va incepe din 24 februarie, cand deplasa- rile si comunicarea vor sta sub semnul pericolului triplu provenind de la Marte, de la Focul continut de Sagetator si de la opozitia Marte/ Luna intr-un semn ce patroneaza devierile de la adevar si tendinta de a maslui adevarul. Nu semnati conditii inrobitoare.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Balanta:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...