Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Balanta 17-23 Decembrie 2016


Horoscop urania Balanta libertatea

Pasul Fortunei Balanta. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 17-23 Decembrie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Balanta pentru satapama 17-23 Decembrie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Balanta. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 17 si 18 decembrie (pana la ora 19:52′), se va putea observa in comportamentul unor nativi tendinta de a se impune, de a face pe interesantii. In plan sentimental se anunta surprize, trairi contradictorii, bruscarea unei relatii prin gesturi si initiative care sa-i nemultumeasca pe cei dragi lor.

Din seara zilei de 18 decembrie si pana in zorii zilei de 21 decembrie, preocupari legate de sanatatea, de regasirea echilibrului interior.

Din 19 decembrie, Marte va intra in casa a VI-a. In privinta sanatatii, aceasta pozitie astrala va insufla atenuarea suferintelor psihice, disparitia durerilor fizice dar nu si refacerea organismului. Cei care sunt bolnavi se vor simti mai bine, vor fi mai rabdatori si mai toleranti fata de starile pe care boala le provoaca in corpul lor dar asta nu inseamna ca s-au vindecat. La locul de munca se pot crea situatii confuze de natura sa arunce indoiala cu privire la felul in care se va desfasura activitatea lor in viitor.

Intre 21 decembrie (dupa ora 04:40′) si 23 decembrie (pana la ora 16:33′), Jupiter, in sectorul lor natal, va face opozitie la grad perfect cu Uranus, aspect astral care nu va aduce linistea in viata Balantelor. Dimpotriva, unii s-ar putea confrunta cu stari de spirit motivate de evenimentele prin care trec, altii se pot agita fara un motiv anume. Dar, cel mai important, este ca destinul le pregateste unor Balante secvente de viata speciale care ii vor solicita din plin, acum si, de doua ori in reluare, in aceleasi ipostaze, in 2017.

In restul zilei de 23 decembrie, mintea Balantelor se va concentra pe gasirea unei solutii banesti care presupune subtilitate si intuitie dar nu si corectitudine: un fel de a se strecura inteligent pe langa riscuri si neputinte financiare. Soarele va intra, pe 21 decembrie, in casa familiei si a casei ori a gospodariei lor, accentuand nevoia ca nativii sa faca ordine si curatenie.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Balanta:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...