Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Balanta 16-22 Noiembrie 2019


Horoscop urania Balanta libertatea

Pasul Fortunei Balanta. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 16-22 Noiembrie 2019. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Balanta pentru satapama 16-22 Noiembrie 2019. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Balanta. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 16 și 17 noiembrie, crispare față de acele evenimente care i-ar putea destabiliza sau pune în dificultate în fața colaboratorilor, a opiniei publice. Dorință de menținere în funcție sau în statutul deja câștigat pentru care vor sacrifica tot ceea ce-i abate de la prioritățile socio-profesionale.

Între 18 și începutul zilei de 20 noiembrie, fel de a fi autoritar sau de a reacționa mai puțin tolerant în relațiile cu prietenii, mai ales dacă este vorba de desfășurarea unor activități de interes comun.

Pe 19 noiembrie, Marte va intra în zodia Scorpionului și va tranzita, până pe 3 ianuarie 2020, casa banilor câștigați din muncă proprie. Nu se va pune problema unei pagube, ci doar a unei frustrări sau a unei revolte, mai ales dacă nativii vor constata că, la o pregătire și la o responsabilitate egală, alții sunt favorizați. Această nemulțumire cu privire la felul în care li s-a aplicat – sau nu – un criteriu de încadrare salarială va fi rostită în chip vehement din 21 noiembrie, când Mercur, planeta comunicării, va reveni la mersul direct și, prin urmare, va fi mai radicală și mai greu de stăpânit.

Între 20, după ora 3:55, și 22 noiembrie dimineața, discrete – dar nu obligatorii! – tulburări digestive, ca un ecou în plan organic al unor stări de spirit dizarmonice (supărare, stres) ori al unei perioade marcate de efort la locul de muncă. Psihic afectat de indiferență, dezamăgire, lipsa motivației în viața de fiecare zi, fără să fie vorba de consecința unei afecțiuni.

Din 22 noiembrie, după ora 6:20, Luna va traversa zodia Balanței și le va da celor care aparțin acestui semn zodiacal mai multă detașare față de factorii de stres, mai mult echilibru organic, mai multă toleranță sau mai multă diplomație, ceea ce îi va ajuta să depășească, mai simplu și mai ușor decât în alte dăți, provocările vieții de fiecare zi ori evenimentele solicitante.

Sursa: Ziarul Libertatea
Mai multe despre zodia Balanta:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...