Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Balanta 16 – 22 Ianuarie 2016


Horoscop urania Balanta libertatea

Pasul Fortunei Balanta. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 16 – 22 Ianuarie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Balanta pentru satapama 16 – 22 Ianuarie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Balanta. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Toate contradictiile, contrarietatile si nemultumirile starnite pe 16 ianuarie vor trebui rezolvate in jur de 22/23 ianuarie. In aceasta zi, nativii par provocati din toate partile, discutiile decurg anapoda si orice efort de luciditate sau de logica este inutil.

Nu recurgeti, in aceasta perioada, intr-o discutie fara finalitate, la argumentele importante. Pastrati-le pentru mai tarziu. Intre 17 si 19 ianuarie dimineata, unii vor avea tendinta sa rezolve intr-o maniera mai putin “ortodoxa” o chestiune baneasca sau o problema de natura materiala (beneficiu, castig, etc.).

Pe moment, poate ca vor reusi sa rezolve ceva dar, pana in august, de doua ori vor fi obligati sa dea socoteala, asa ca mai bine renunta acum la artificiile care le trec prin minte. Intre 19 si 21 ianuarie dupa-amiaza, cel mai bun aliat al Balantelor este imaginatia, intuitia, flerul, inspiratia, curajul de a aborda solutii noi, de a fi inventivi.

Perioada buna pentru afirmarea unor proiecte, de a-si face cunoscute principiile, opiniile, punctul de vedere sau intentiile in plan personal si profesional. Intre 21 ianuarie (dupa-amiaza) si 22 ianuarie se pot inregistra situatii destul de enervante. Uneori, nu e nevoie de un motiv real pentru ca unii nativi sa nu fie in apele lor.

Alteori, se acumuleaza stiri enervante, stari de spirit marcate de neliniste, teama fata de ziua de maine ori amestec haotic de provocari personale si familiale care nu le dau pace. Discutiile nu sunt o solutie dar nici gesturile categorice nu sunt indicate.

E nevoie de rabdare si diplomatie. Soarele va intra, in ziua de 20 ianuarie, in casa a V-a si, de acolo, poate sa provoace chef de aventura, de schimbare, de noutate intr-un plan afectiv. Favorabil celor care desfasoara activitati intelectuale. In general, in intreaga perioada pe care o analizam, nu sunt indicate initiativele in plan partenerial nici in ideea de a le desfiinta, nici de a le intemeia.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Balanta:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...