Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Balanta 16-22 Aprilie 2016


Horoscop urania Balanta libertatea

Pasul Fortunei Balanta. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 16-22 Aprilie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Balanta pentru satapama 16-22 Aprilie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Balanta. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 16 aprilie, Balantele vor manifesta tendinta sa-si domine prietenii ori doar, mai modesti, vor face totul pentru a fi remarcati. Pe alte directii de viata (dialoguri, examene, negocieri, conflicte), nativii pot uimi prin combativitate, prin precizia strategiei, prin capacitatea de a iesi la suprafata in confruntarile dificile ori prin forta cu care vor restabili echilibrul de forte in indiferent ce tip de conflict, inclusiv in cele pe care le poarta cu institutiile.

Intre 17 si 19 aprilie (pana la ora 14:24’), procesele organice vor cunoaste o incetinire explicabila prin “frana” pe care o va exercita psihicul asupra fiziologiei, de unde inhibitiile sau indoielile, ori de cate ori vor medita asupra conditiei lor, in incercarea de a opera o transformare existentiala. Reticente si auto-cenzuri in schimburile curente de idei si impresii, mici renuntari sau razgandiri.

Unele deplasari (mai ales cele legate de trecerea frontierei, chiar daca sunt vizate destinatii apropiate) pot fi amanate in ultima clipa. Intre 19 aprilie dupa-amiaza si 21 aprilie, nativii se vor simti mai relaxati. Se vor putea odihni mai bine si se vor bucura de tot ceea ce le ofera anturajul sau mediul ambient.

Totusi, in ciuda acestui respiro fizic si psihic, se va exercita, in continuare, asupra lor, presiunea relatiilor conflictuale degradate de curand ori constrangerile unor clauze contractuale impovaratoare care privesc munca, un proiect, o colaborare.

Pe 19 aprilie, Soarele va intra in casa a beneficiilor materiale prin intermediul altor persoane iar pe 22 aprilie, el va contribui la construirea fazei de Luna Plina ce va opera pe casa banilor proveniti din munca sau din efort propriu, instaland in sufletul Balantelor spaima unor posibile modificari ale veniturilor.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Balanta:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...