Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Balanta 15-21 Noiembrie 2014


Horoscop urania Balanta libertatea

Pasul Fortunei Balanta. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 15-21 Noiembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Balanta pentru satapama 15 Noiembrie – 21 Noiembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Balanta. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Cu atat mai mult cu cat casa banilor e vulnerabila prin tot felul de riscuri ce provin de la o combinatie astrala viguroasa. Zilele cele mai vizate: 20 – 22 noiembrie. Uneori, aceste probleme care se invart in jurul banilor obtinuti prin diferite mijloace pot sa aiba legatura sau sa vizeze, intr-un mod deloc potrivit, regimul muncii.

Din punct de vedere astral, inca nu este momentul sa se traga linia si sa se ia o decizie, dar discutii neplacute pe acest fond pot avea loc oricand de acum in acolo, pana la sfarsitul lui decembrie. Sa nu zica „hop!”, pentru ca Saturn se va intoarce in vara viitoare in acest semn zodiacal si atunci isi va epuiza intreaga virtute de a face ordine.

Planeta Venus le va permite, timp de trei saptamani, dupa ce va intra in zodia Sagetatorului, pe 16 noiembrie, sa faca o serie de drumuri scurte, utile, placute sau menite sa rezolve repede si bine chestiuni banale, de zi cu zi. Mai poate aduce noroc la unele probe examinatorii.

Intr-o alta directie de viata, le poate permite reabilitarea in fata unor persoane, in urma unor mici conflicte sau dispute terminate dizgratios. E indicat sa-si ceara scuze sau sa faca o serie de gesturi de prietenie si amabilitate pentru a sterge impresia proasta facuta anterior ori pentru a compensa o nedelicatete.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Balanta:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...