Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Balanta 15-21 Iulie 2017


Horoscop urania Balanta libertatea

Pasul Fortunei Balanta. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 15-21 Iulie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Balanta pentru satapama 15-21 Iulie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Balanta. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 15 si 17 iulie dimineata, cel putin teoretic, pe “hartie”, pare a fi zarva mare pe casa a VII-a a acestor nativi care se pot confrunta cu situatii care, desi vor fi de scurta durata, vor avea menirea sa (re)aprinda focare mai vechi de conflict. Nativii vor incerca sa indrepte o situatie dar intentia lor nu va fi corect intelesa iar demersul nu va fi bine primit, asa ca, efectul final va fi de redeschiderea a unui conflict mai vechi. Mari dificulati pentru nativi sa ajunga la o solutie convenabila intr-o negociere. Carusel de situatii stingheritoare.

Intre 17 iulie, dupa ora 08:05′ si 19 iulie dimineata, efort de a tine sub control o situatie baneasca sau materiala.

Intre 19 iulie, dupa ora 10:31′ si 21 iulie dimineata, amestec intre ideile bune si cele mai putin inspirate, risc de a intelege gresit unele informatii, de a le da o interpretare care ii indeparteaza de adevar, refuz al evidentei, ambitie in sustinerea unui punct de vedere perimat; cramponare de trecut sau de o situatie care, pentru moment, ii avantajeaza fara sa tina cont de schimbarile iminente care se vor produce, in ciuda unor avertismente. Casa comunicarii este presarata cu blocarea la un principiu, la o convingere sau la o speculatie din a carei paradigma nu pot sau nu vor sa iasa. La fel anevoioase se pot dovedi si deplasarile, mai lungi sau mai scurte, in timp si spatiu.

Pe 20 iulie Marte va intra in zodia Leului, in casa prietenilor si le va starni dorinta de a se impune in grupul din care fac parte prin idei, initiative, opinii sau stil de munca si relationare dar, nu toata lumea ii va lua in serios. Uneori, ei ar putea fi contestati, alteori criticati; in cea mai buna varianta, ar putea fi doar ironizati.

Din 21 iulie, dupa ora 11:01′, mecanism de aparare, mai ales prin rezistenta si tenacitate, la o tulburarea apelor in viata profesionala si sociala cu efect asupra imaginii si renumelui lor.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Balanta:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...