Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Balanta 15 – 21 August 2015


Horoscop urania Balanta libertatea

Pasul Fortunei Balanta. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 15 – 21 August. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Balanta pentru satapama 15 – 21 August. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Balanta. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 15 august cei nascuti in Balanta isi pierd timpul cu prietenii. Unii vor spune ca se distreaza, altii, cu un termen nou intrat in vocabular, ca “socializeaza”, iar altii pretind ca aceste intalniri sunt necesare pentru a-si face relatii in medii socio-profesionale noi. Poate ca, uneori, se va concretiza cate ceva si din aceste dorinte. Dar nota generala este de risipire de sine, de pierdere de timp exagerata, de daruire sau de implicare in treburile prietenilor si cunoscutilor, fie ei mai vechi sau de data recenta.

Balantele cred vor avea de profitat, de fapt este vorba de manipularea sau de sacrificarea lor lucida de catre persoane abile, puternice, mai “la varf”, care-i fascineaza dar ii si obliga. Intre 16 si 17 august ar trebui ca multe persoane nascute in acest semn zodiacal sa intre in posesia unor informatii utile lor.

Se poate vorbi chiar de un fel de “noroc la informatie” ori la protectia discreta, prin avertizare, a acestor nativi care vad, afla, observa si trag concluziile necesare cu privire la fapte de viata ce le-au fost fost pana acum straine.

Intre 18 si 20 august dimineata, Luna se va afla in sectorul lor zodiacal si ii va face mai delicati, mai plini de tact, mai subtili, mai detasati de fleacurile vietii de fiecare zi, intr-un cuvant le va permite sa se simta destul de bine. Din 20 august dupa-amiaza pana pe 21/22 august vor fi nemultumiti de banii pe care ii primesc, de evenimentele care se deruleaza la locul de munca si care atrag dupa ele modificari ale veniturilor. Pe o alta directie astrala, se intrevad pagube sau cheltuieli disproportionate provocate de un prieten/cunoscut.

Chiar si cheltuielile prilejuite de aniversarea cuiva poate sa insemne pentru unele Balante o dezechilibrare, daca stau prost cu banii. In acest caz, trebuie sa gaseasca solutii alternative.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Balanta:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...