Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Balanta 15-21 Aprilie 2017


Horoscop urania Balanta libertatea

Pasul Fortunei Balanta. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 15-21 Aprilie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Balanta pentru satapama 15-21 Aprilie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Balanta. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 15 aprilie si inceputul noptii de 17 aprilie, efort de a aduce adevarul la lumina sau de a aduce precizarile si explicatiile necesare pe fondul unor afirmatii ce-i pun pe nativi intr-o postura aparent vinovata. Balantele vor dori sa se faca dreptate cu orice pret, vor aduce in sprijinul lor texte de lege, vor invoca argumentele de orice natura menite sa elucideze situatia confuza care s-a creat in jurul lor. A se evita deplasarile.

Intre 17 aprilie, dupa ora 02:05′ si 19 aprilie, la pranz, treburile curente din gospodarie nu se desfasoara cum ar trebui. Dizarmonie in familie provocata de sentimente rascolite, de interese nerezolvate, de orgolii nesatisfacute sau de lupte pentru suprematie (gen soacra/nora, frate mai mare/ fratele cel mic, bunic/nepot).

Intre 19 aprilie, dupa ora 13:52′ si seara zilei de 21 aprilie, mici “divagatii” afective, nascute din dorinta de schimbare si de “alt registru” sentimental. Perioada favorabila derapajelor emotionale, compromisurilor sau “vinovatiilor conjugale”.

In ziua de 20 aprilie, la ora 00:27′, Soarele va parasi zodia Berbecului, intrand in casa a VIII-a a banilor, creand oportunitati in vederea solutionarii unui proiect care are nevoie de sustinere financiara din partea unei persoane fizice sau juridice ori a chestiunilor patrimoniale.

Pe 21 aprilie, la ora 13:32′, Marte va intra in zodia Gemenilor, respectiv in casa a IX-a, de unde va genera o adevarata revolutie in constiinta lor. Multe dintre ideile care au stat la baza unor optiuni si decizii se vor reformula, altele vor fi abandonate fara nici o parere de rau, in favoarea viziunilor adaptate noilor conditii de munca si viata.

Din 21 aprilie, dupa ora 22:43′, perioada optima pentru reechilibrare psihica, relaxare, destindere, terapii alternative. Din 16 aprilie se va declansa un mecanism astral care va influenta in bine statutul nativilor la locul de munca; sansa pentru unele Balante de a-si gasi un serviciu.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Balanta:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...