Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Balanta 14-20 Octombrie


Horoscop urania Balanta libertatea

Pasul Fortunei Balanta. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 14-20 Octombrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Balanta pentru satapama 14-20 Octombrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Balanta. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 14 si 15 octombrie, la pranz, discrete sanse de a se intalni cu o persoana cu functie sau cu autoritate intr-un domeniu care-i poate da un ajutor concret. Pe 14 octombrie, Venus va intra in zodia Balantei care isi va revarsa efluviile asupra nativilor; acestia se vor simti bine, vor fi senini poate chiar (mai) fericiti; unii vor putea face pasi importanti pe calea unei vindecari trupesti.

Intre 15 octombrie, dupa ora 14:19′, si 17 octombrie seara, mecanismele vietii interioare ii imping pe nativi sa faca o serie de ajustari a atitudiinii fata de oamenii si faptele care se consuma in preajma lor. Marte, in tranzit, in Fecioara, (casa a XII-a), le va da rabdarea necesara pentru a privi cu luciditate starea de lucruri cu care se confrunta si care le da batai de cap in planul activitatii profesionale sustinute la locul de munca sau in planul sanatatii, unde este vorba de o abordare stangace sau improprie a unei suferinte mai vechi.

Intre 17 octombrie, dupa ora 20:35′, si zorii zilei de 20 octombrie, majoritatea preocuparilor carora li se dedica un nativ tin de conditia propriei lor persoane: unii isi vad de sanatate, altii incearca sa-si amelioreze aspectul exterior, unii se ocupa de garderoba, altii de relatiile interumane sau de progresul personal.

Pe 19 octombrie se va produce faza de Luna Noua, in semnul lor zodiacal, ceea ce echivaleaza cu o aniversare. Se incheie un circuit de un an, deschis de Luna Noua in Balanta din 2016, si se deschide un circuit nou, pana in toamna anului 2018, ceea ce presupune ca vor trebui sa analizeze oportunitatile care li se ofera.

In seara zilei de 17 octombrie, Mercur va intra in zodia Scorpionului si va crea premizele unor pagube prin furt sau inselatorie ori al unor nereguli contractuale accentuate de tranzitul Lunii prin acest sector din 20 octombrie, dupa ora 04:41′, care va induce deseori enervare, suparare, revolta ori spaima privitoare la “ziua de maine”.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Balanta:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...