Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Balanta 14 – 20 Noiembrie 2015


Horoscop urania Balanta libertatea

Pasul Fortunei Balanta. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 14 – 20 Noiembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Balanta pentru satapama 14 – 20 Noiembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Balanta. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Balantele beneficiaza de tranzitul pantei Marte din casa lor I, ceea ce le da tot felul de impulsuri, le da dinamism si-i impinge sa se implice in tot felul de chestiuni care, nu intotdeauna, ii privesc direct.

Adica, isi complica viata degeaba. De aici si riscul de a rata o ipostaza de viata favorabila lor, de a nu sesiza la timp o oportunitate, de a alunga sau micsora o sansa etc. Pe 14 noiembrie, unii sunt de-a dreptul vorbareti. Au chef sa vorbeasca despre ei, vor sa afle, intreaba in stanga si in dreapta, pe toata lumea, ce parere au cu privire la un aspect de viata, in speranta ca, se vor orienta dupa reactiile acelora.

Unii nativi pot face o scurta deplasare la drum lung sau dincolo de granitele tarii. Intre 15 si 17 noiembrie totul ii nemultumeste, ii enerveaza sau le complica existenta ori de cate ori cine vorba de rude, de persoanele in varsta din familie,de casa, treburi domestice, gospodarie.

Intre 17 si 19 noiembrie dimineata, cei nascuti in Balanta vor avea tendinta de a se relaxa, de a se distanta de toate aceste stari complicate care ii hartuiesc in ultima vreme. Cei mai avantajati sunt cei care desfasoara activitati intelectuale, de creatie, ce presupun abilitati de exprimare in public si care pot fi, in perioada mai sus – amintita, in verva, in forma fizica buna, dand dovada ca au umor, fantezie si inspiratie.

Intre 19 noiembrie dupa-amiaza si 20 noiembrie, aceiasi fantezie le poate permite sa rezolve intr-un fel ingenios, o chestiune dificila cu care se confrunta la locul de munca. Perioada buna de recuperare psihica, de raspuns pozitiv la stres. Ideile nastrusnice cu privire la felul in care ar putea rezolva o jena financiara sunt de evitat.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Balanta:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...