Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Balanta 14 – 20 Martie 2015


Horoscop urania Balanta libertatea

Pasul Fortunei Balanta. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 14 – 20 Martie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Balanta pentru satapama 14 – 20 Martie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Balanta. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Casa a VI-a, a muncii dar si a sanatatii, este cea intens activata de evenimentele astrale ale saptamanii cuprinse intre 14 si 20 septembrie. Luna Noua si Eclipsa de Soare ridica probleme speciale.

Mai intai este vorba de riscul unor accidente in zona anatomica a picioarelor, mai precis a gleznelor si a labelor, legate de felul in care se circula, se face sport, se desfasoara un antrenament, se munceste.Atentie cum calcati (entorsa, luxatie, intindere de ligamente) si mai ales pe ce calcati – poduri subrede, gheata, schele, turnuri, zone nesecurizate sau necunoscute (rost de cadere, de alunecare, de prabusire, de innamolire sau impotmolire).

Sunt vizati, de exemplu, pescarii amatori sau cei profesionisti, cei care practica sporturi de iarna, excursionistii in zone montane, in pesteri, lucratorii la drumuri si poduri, padurarii. De multe ori accidentele se produc din neatentie, din lipsa de vigilenta (nu se verifica un loc vulnerabil), ori din subestimarea unor conditii meteo. Exista riscul si altor tipuri de accidente, cele legate de apa: arsuri, opariri sau sufocare prin inecare cu lichide. Componenta psihica este trecatoare si ea se manifesta strict individual.

La locul de munca, in preajma datei de 20 martie, unii nativi pot primi informatii care ii pun serios pe ganduri. Nu este momentul transferurilor nici al demisiilor dar o schimbare in perspectiva trebuie luata in calcul pentru viitorul apropiat.

Din 20 martie se accentueaza relatiile intense, conflictuale, divergente sau periculoase in plan matrimonial sau, in sens larg, partenerial. Procesele pot lua turnuri dramatice. Intre 16 martie dupa-amiaza si prima parte a zilei de 18 martie chefuri ciudate, dorinte extravagante.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Balanta:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...